כללי חוו"ד | איך אתה אוהב את הבאגט

• הוסף לסימניות
ולמחוק את מה שכפול....
הציפס' והטוסט הנגוס...

• הוסף לסימניות
תצלם את הבאגטים שלכם במעדניה. זה אמין יותר

• הוסף לסימניות
את הנגוס לא אהבתי נראה לי לא מספיק אסטטי

• הוסף לסימניות
זה טוב יותר?

קבצים מצורפים

• באגט2עותק.jpg
    KB 729.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מעניין יותר. יש כיוון. עדיין חסרות כמה נקודות:

* הסנדוויץ' הספציפי הזה אינו מתאים:
א. יש בו פסטרמה בשרית.
ב. ניכר שהוא הפוך
ג. המיקום שלו מזכיר לי יותר סכך של סוכה מאשר מאכל מעורר תיאבון.

* פולי הקפה עם הספל - אינם מתאימים, משום שאף אחד אינו אוהב טוסט עם פולי קפה (וזה עיקר התמונה) וחוץ מזה - זווית הצילום שלהם שונה מאד משאר האלמנטים.

* יש חוסר אחידות בין האלמנטים, הן מבחינת המסר (האם מדובר על "עם מה אתה אוהב את הבאגט?" - כלומר - התוספות, או "איזה באגט אתה מעדיף?" - כלומר - התוצר הסופי?)
והן מבחינת העיבוד - ההצללה אינה אחידה, ובחלק אין הצללה כלל.

בקיצור - הכיוון יפה מאד, אך צריך להמשיך לעבוד.

• הוסף לסימניות
כללית: מקסים!:)

מזדהה הזדהות עמוקה במיוחד עם כל, אבל כל -מילה, של Graphic.:cool:
ובמיוחד מיוחד- ענין ההצללה.

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד לכל התגובות המלומדות, לדעתי העניין יצא מפרופורציות.
בסה"כ מדובר במודעה שנכנסת למקומון בבית-שמש.
היא אמורה לתפוס את עינו של הקורא ולבשר לו חגיגית, שב"מטעמי גן-עדן" אפשר מהיום לקנות באגט.
באגט בשרי, באגט חלבי, קפה, נקניקיה וכו...
המסר עובר בצורה ברורה למדי.
המודעה (בפרט בגירסתה האחרונה) צבעונית, מעניינת, מושכת תשומת לב ומתאימה למדיום שאליו היא מכוונת.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד! אמנם לא מושלמת, אבל עדיין מוצלחת.

הייתי משנה, כך שאת הכיתוב "עם קפה הבוקר וכו'" הייתי מכניסה בהתאמה לתמונה.

כיוון מצוין. מחמיא לעומד מאחוריו!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי שיש כאן גם סוגי טוסטים שלמים וגם חלקים ותוספות. זה מעניין.

• הוסף לסימניות
לדעתי ענין המשולש מפריע מאד בעין למה לא לחלק את זה בצורת מרובע ז"א שבכל שורה יש 4 או 5 פריטים וכך זה לא מפריע בעין
לי אישית המודעה מאד יפה ונקיה רק המשולש בכלל לא מסתדר לי בעין

• הוסף לסימניות
גם אני לא מבינה מה הפולמוס הגדול, הלואי שהיו עוד הרבה מודעות ברמה הזאת, המודעה פשוט מקסימה חלקה ומעניינת!

• הוסף לסימניות
הייתי שם לפני איזה חדשיים בערך, מקום בהחלט מעניין ונחמד.
כבר הערתי לך בעבר על ה"היימישער הנהלה" אין דבר כזה.
יש "היימישער מנהל" או "היימישע הנהלה". וגם בחנות עצמה תליתם מודעה עם השגיאה הבלתי נסלחת הזו!!!;)

• הוסף לסימניות
יפה ומעניין. נקניקיה כותבים עם י' אחת בסוף, לענ"ד. אולי מבצע השבוע יהיה בכתום, שיבלוט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה