כללי חוו"ד אתר אינטרנט

• פותח הנושא imirs
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אתר חמוד מאוד, המילים THE HAGGADAH.COM בצבע אדום מעבר לא לטעמי, לדעתי צריך פונט אחר וצבע אחר..

וכן התמונות של ההגדות לא מספיק באיכות טובה וחלקן לא צרובות מספיק נקי..

• הוסף לסימניות
אתר מקסים ומכובד.
אהבתי

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• win08.jpg
    KB 109.4 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אני למדתי גרפיקה יחד עם הגברת חזין (נחמה כמדומני...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקאי;217517:
המחירים הם הכי טובים :)
נ.ב. המחירים אמיתים כוללים משלוח
בתוך הארץ יותר זול....:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י imirs;217889:
תודה רבה
נ.ב. הגיע הזמן לשדרג....שמונה כבר בדרך

אני לא משדרג את האקספלורר, אני לא אוהב לעבוד איתו, אני עובד שנים עם Avant Browser , מאוד מרוצה ממנו, דפדפן עם המון תוספות שמקילות את העבודה.

אך לפני שאני מגיש אתר לתצוגה אני בודק אותו בכמה דפדפנים כדי לרצות את כל הגולשים ולא רק את המשודרגים.

שבת שלום

• הוסף לסימניות
אתר מאד יפה.
יש לי כמה הערות.

1. יש בעיה בפלאש, בקוביה השלישית משמאל, שיש קפיצה של תמונה. צריך לבדוק שזה מסודר ב FLA.
2. סרגל האפשרויות משום מה צץ רק כשלוחצים על הצעת מחיר.
3. בגלריה, הייתי צורבת ומיישרת את המסגרות. לדעתי זה לא יפה כשיש תמונה של הגדה עקומה ולבן מסביב.
4. הייתי שמה בכניסה לגלריה את כל התמונות באותו הגודל וגם - צרובות מסביב בלי לבן.
5. מצטרפת לקודמי שהאדום לשם האתר לא כל כך מתאים.

חוץ מזה מאד מאד מרשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;218053:
אתר מאד יפה.
יש לי כמה הערות.

1. יש בעיה בפלאש, בקוביה השלישית משמאל, שיש קפיצה של תמונה. צריך לבדוק שזה מסודר ב FLA.

חוץ מזה מאד מאד מרשים.

מצטרפת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה