כללי חוו"ד|בסיס לעיצוב פרוספקט

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מנסה לעשות משהו כזה...
אשמח לשמוע האם הצבעים מתאימים למטרה, והעיצוב והכול, לפני שאמשיך. (העלה הוא אובייקט מתוך הלוגו של עלי שיח)

ובהזדמנות זו אני שואלת שוב, אם למישהו ידוע איפה ניתן להשיג מפה של שכונות ירושלים באיכות טובה לשימוש חופשי או בתשלום, אני מעוניינת לשמוע.

תודה!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 566.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אולי לא מובן? מדובר בפרוספקט מתקפל לשלוש, והתחלתי בינתיים רק את העמודה הימנית, הייתי רוצה לשמוע אם הכיוון שלי והסגנון מתאימים למטרה לפני שאמשיך הלאה.

• הוסף לסימניות
אם תספרי לנו מה המטרה נגיד לך אם זה מתאים למטרה...
מבחינת הצבעים הירוק העכור שברקע לא יפה וייצא "מלוכלך" בהדפסה.
הירוק השני חי ומקסים.

• הוסף לסימניות
עלי שיח זו עמותה שמטפלת בבעלי צרכים מיוחדים. לפי זה, האם הצבעים והעיצוב יכולים להתאים?

• הוסף לסימניות
יפה ומתאים.
קטעים חדשים מומלץ להזיח את השורה הראשונה.

• הוסף לסימניות
אם אכן זו המטרה, כדאי לדעתי להוסיף צבע אופטימי כמו כתום לדוגמא.
קשה לפי עמודה אחת להבין איך את הולכת לעצב את ששת העמודות כך שלא יראו חוזרות על עצמן מצד אחד ועדיין יראו כיחידה אחת המעוצבת בהרמוניה מצד שני.
נראה לי שאחרי שתמשיכי ותעלי את המוצר המוגמר נוכל לתת לך חוות דעת יותר נכונה ואמיתית.

• הוסף לסימניות
מאד יפה, הצבעים מתאימים לגמרי, נקי ומכובד.

• הוסף לסימניות
עדן, העמודות האחרות לא יהיו דומות, פחות מלל ויותר תמונות וכו'. אעלה בעז"ה לאחר המשך העבודה, רק רציתי לפני הכול לשמוע בקשר לסגנון העיצובי ולצבעים.
דווקא הוספתי כתום ממש מהסיבה הזו, לא מרגישים בו? אולי הוא לא כתום מספיק? (העלים שאינם ירוקים...)

ובקשר לזיח - האם הוא מקובל גם כשהמילה הראשונה בטקסט מודגשת? (עלי שיח)
ואם לא - האם מתאים לשים זיח בפסקות הבאות אם הוא לא הופיע בפסקה הראשונה?

• הוסף לסימניות
כיוון טוב ומקצועי!
מחכים להמשך.

• הוסף לסימניות
הכתום ששמת לא מספיק כתום. אני מאמינה שבעמודות הבאות הוא יבלוט יותר, בכולופן, מחכים להמשך.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ההתחלה יפה
את תמונת המנכל נסי לצרוב מחוץ לרקע המבולגן מאחור ולשים על רקע נקי
תעלי את ההמשך

• הוסף לסימניות
ו...אם שמת לב... הפכת את התמונה של המנכ"ל וגם את הטקסט.

בכללי, ירוק לדעתי כדאי בגוון התפוח.
בסיס יפה מאוד, התחלה מצויינת.

• הוסף לסימניות
גם אם לא הזחת פסקה ראשונה מהסיבה שציינת, וזה בסדר, מכובד כן להזיח את הבאות.
הדוגמה יפה. הכתום אינו כתום.

• הוסף לסימניות
ממש מקסים.
כדי לרווח בין פיסקה לפיסקה, וכן תמונת המנכ"ל הפוכה, זה נראה כך ע"י הכיתוב...
בסה"כ ממש מוצלח.

• הוסף לסימניות
יפה מאד אך הייתי ממליץ שאת התמונוה של האיש תתקרבי יותר לפרצוף שלו כי זה הורס את כל הצבע וגם אם יש לך תמונה שלו עם רקע אחיד (כמו פספורט) עדיף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה