כללי חוו"ד | ברכת המזון

• הוסף לסימניות
A4 דו"צ.
בעיקר מיועד לילדים, גילאי 0-14.

כמו תמיד, הביקורת בונה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 962.4 · צפיות: 7
  • 83769.jpg
    KB 1,007 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!
את העיטור הכחול בצדדים בעמוד הראשון למעלה הייתי מבהירה לאותה שקיפות כמו בעמוד השני.

• הוסף לסימניות
יפה מאד אפילו מיוחד אכן הכחול קצת מידי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
הציור המשולב מהמם, מאיפה הוא? אם מותר לשאול...

• הוסף לסימניות
זו אניאני, את מדברת על העיטור?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
רק כמה הערות

אסור להדפיס שם השם מלא בפרט לא שזה מיועד לילדים הדבר חמור מאוד וגורם לביזוי שם הקודש

נדמה שקצת יותר ריוח בין הטורים לא היה מזיק

הניקוד מרובע ולא עגול כמו שצריך להיות

אם היית עושה חלון תחת המילה הראשונה בפסקה זה היה מאוד מוסיף
הפונט עצמו והעיצוב הכללי מאוד יפה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
1. יש לך מקור למה שאמרת בקשר לשם הוי'? הרי אני יודע שאנחנו תמיד מדפסים כך, וזה עובר הגהה של הועדה הרוחנית שלנו.

2. אכן ריווח לא יזיק. לגבי הניקוד, זה פונט אופן טייפ מקורי של פונטביט, ובPDF הוא נראה מעולה. הוצאתי את הJPG ישר מהאקרובט, כך שההחלקה התפקסלה.

• הוסף לסימניות
היום "ועדה רוחנית" זה משהו כמו סמל מסחרי של עיתון

אין לי מקור רק היה על זה קפידא במשך כל שנות הדפוס להדפיס דווקא ב יו"ד יו"ד ולא שם השם מלא רק היום זה נפרץ אבל אני יודע בוודאות שזה ביזוי שם הקודש ואם מתירים אז אולי רק בספרים אבל לא בברכון. בכל אופן תשאל מורה הוראה

לגבי הניקוד אפילו שזה מפוקסל אני רואה בוודאות שזה מרובע

• הוסף לסימניות
לילדים הייתי הולך על משהו יותר ציורי, אבל אין ספק - העבודה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד
אגב הרבה הילדים לא יודעים את הלמנצח בע"פ (אני יודע שאין מקום)
ואם להתפס על קטנות אז בתמונה למטה הידית של הסל מטושטשת קצת בחיתוך, וחלק מהתמונת הרקע עולה על אחד הלחמים ונשאר הרבה לבן בתמונה הגדולה של השיבולים.
הצהוב למעלה לא נראה חלק - אולי זה רק על המסך

• הוסף לסימניות
מקסים!
הייתי מוסיפה רווח בין הטורים...

• הוסף לסימניות
ברכון מדהים, אגב כך יש לנו גם ברכון בפורום, זה לא רע בכלל....

לדעתי הפס הצהוב למעלה מיותר קצת, למה צריך אותו?
אין שם יעלה ויבוא...
ולמה אין נקודותיים בין הפסוקים במזמורים? גם זה הוועדה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yhk;95344:
לגבי הניקוד אפילו שזה מפוקסל אני רואה בוודאות שזה מרובע

אקעי נעשה פשרה...
הצירי, שוא, סגול וחולם הם מעוגלים כדבעי,
החירוק והדגש מרובעים.

והיות שזה OT זה לא הי' צריך להיות כך!
תדבר עם פאנטביט.
_______
ולעצם הענין: יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה!
קצת מפריע לי המילים "מעיני בך" שנשארו יתומות
אתה יכול לעשות קצת פחות רווח בין הקטעים שמעליו, ואז תוכל להכניס את השורה האחרונה ביחד עם שלפניה.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
אם היית נותן יותר רווח בין הטורים, זה היה יותר מוצלח.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
הייתי מוסיף בליד.
הייתי משנה את המילים של:' או בל"א' ליד רבותי מיר וועלן בענטש,ן לצבע כחול (זה רק הסבר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המביט;95415:
לדעתי הפס הצהוב למעלה מיותר קצת, למה צריך אותו?

הפס למעלה והצורה העולה הכחולה (עמ' 2 שמאל למטה) הם סימני ההכר של הארגון. נמצאים כמעט בכל מודעה / מוצר. בעיני קהל היעד - זה עובד בגדול!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 94 · צפיות: 82
  • הוסף לסימניות
עבודה מאד יפה,
אבל הצבע האדום תקוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה