כללי חוו"ד, גם לאחר מעשה

• הוסף לסימניות
קרובת משפחה בקשה ממני לעצב ברכה ליום נישואין (בהתנדבות, אלא מה?). לא עבדתי על זה הרבה זמן, ואני לא מתכוונת לתקן, גם אם יהיו לה הערות. בכל אופן, אני מעוניינת לשמוע את דעתכם המקצועית, לפעמים הבאות.

רקע: פוטושופ.
מסגרת, כיתוב, עיטורים: אילוסטרייטור.

הדף הגדול: A4. הקטנים: 8*5 ס"מ כל אחד.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 823.6 · צפיות: 55
  • 83769.jpg
    KB 394.1 · צפיות: 44
  • 83769.jpg
    KB 364.1 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!

• הוסף לסימניות
מאד יפה!

אולי את העיטורים שעולים על המסגרת, הייתי עושה להם איזשהו אפקט (אני טרם יודעת איך עושים זאת, אבל ראיתי, העליתי מדריך .
האפקט בעצם גורם ל"הלבשת" טקסטורה על חפץ תלת מימד.
נראה לי שהמימד הזה חסר פה קצת, וזה מה שישלים את התמונה.

אופס העליתי קובץ אחר.. תיקנתי

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 106.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
עבודה יפהפיה! (ממשיכה בשורש י, פ, ה ...)

• הוסף לסימניות
מקסים! יפה ביותר!

• הוסף לסימניות
א-ירושלמית, יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
זוית- מירי, אולי את מוכרת את הספר הזה... אני רוצה אותו מאד ולא מפרגנת לעצמי חדש....

• הוסף לסימניות
א-ירושלמית
מדהים!!!

סליחה על הסקרנות, אבל: האיורים מהיכן???

• הוסף לסימניות
האיורים האלו- קבלתי אותם מאחת המורות שאצלה למדתי קורס מתקדם בתוכנות. הם מופיעים במקור בשחור- לבן, צבעתי אותם בכלי הגרדיאנט, בחרתי באופציה המעגלית, עד שהתוצאה מצאה חן בעיני. אח"כ צירפתי צורה לצורה, עד שקבלתי תוצאה שאהבתי ושמצאה חן בעיני.

מכיון שחומר הגלם משובח מאד, התוצאה גם כן... ;)

אם את רוצה הלאה, פני אלי במייל. (מופיע בחתימה).

• הוסף לסימניות
ירושלמית
יפה מאוד
נהנתי
נעים למראה
רק אם אני לא טועה
יום הנישואין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה