כללי חוו"ד | דיסק לל"ג בעומר

• הוסף לסימניות
סקיצה ראשונית

קבצים מצורפים

• disk2.jpg
    KB 79.4 · צפיות: 15
  • disk.jpg
    KB 70.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הראשון מאד יפה! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הראשון הרבה יותר!

• הוסף לסימניות
הראשון!!!
יצא לך מהמם!!

• הוסף לסימניות
הראשון - יפה מאוד! אבל משום מה מפריעה לי משהו במדורה - היא נראת קצת תלושה כזאת - באויר

• הוסף לסימניות
הראשון
תבדקי במילה שבמאונך, למה הצופציק של האות ל' משנה צבע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Zeevi.Co;250841:
הראשון
תבדקי במילה שבמאונך, למה הצופציק של האות ל' משנה צבע
וכן אל תשכחי לזוז עם המילה שבמאונך מהקצה-לתת מקום לחיתוך בלי חשש שהמילה תיפגע. וכן המילה בעצמה קצת חתוכה למעלה. לדעתי צריל יותר שקיפות למילה במאונך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה

בכל זאתנראה לי שהייתי מחליף את הפונט הזה (לא נראה לי אמור להשרות דיכאון?!)

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הראשון!

• הוסף לסימניות
הראשון לדעתי מצוין.
ולאחר ההערות הנ"ל הייתי ממליץ לשנות רק את המשפט מתחת - אוסף וכו' לפונט עדכני יותר.

• הוסף לסימניות
הראשון. ברור. כיוון מעולה.

בעיני מוצלח שהמילה המאונכת חתוכה. בחירה טובה של פונט.
אולי טיפה להגדיל את המדורה או לתת אותה שוב בגדול בשקיפות עדינה מאד מאחורה, לתת לה קצת יותר מקום. אבל לא בטוח, צריך לראות איך מתקבל.

להיטי נשמה? צירוף מוזר...:)

• הוסף לסימניות
הראשון מאוד יפה,

אולי שווה לנסות בכלל בלי הכיתוב הכתום. רק הלבן בצד.

• הוסף לסימניות
הראשון מקסים!!

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הרעיון הזה, ומה לשפר בו?

קבצים מצורפים

• disk3.jpg
    KB 179.8 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
אחרי התמונה הזאת. הלב שלי כבר שם

• הוסף לסימניות
הראשון יותר נקי ויפה בעיניי, אולי תוסיפי מעל המדורה נצנוצים של כוכבים זוהרים שלא יהיה כ"כ שחור.
ואולי תשימי תמונה של הכלייזמרים במירון. בהצלחה

• הוסף לסימניות
הראשון יכול להיות מקסים ויפה, אבל הלקוח לא אהב את זה....
הוא אהב את הסקיצה עם התמונה...

• הוסף לסימניות
קודם לא ראיתי את השני.
הסקיצה עם התמונה נחמדה, הייתי שמה אולי תמונה של השער של הקבר או של הכליזמרים.

• הוסף לסימניות
השני מזכיר מאוד כמעט את כל העיצובים שיצאו לדיסקים שונים בתחום, ודי נדוש, אני ממליץ על הראשון (גם ללקוח...)

כמו"כ הפונט כבד ומזכיר את כל חלוקות הח"י רוטל למיניהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה