כללי חוו"ד דף למשלוח מנות

• פותח הנושא GQSC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הגרפיקה הראשונה שלי בתוכנת פוטושופ.
C:\Documents and Settings\כהן\My Documents\שלומי\גרפיקה\היצירות שלי\פורים שמח.JPEG

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה ב - RGB בפוטושופ והקובץ הוא JPEG

• הוסף לסימניות
בטח שלא רואים. הוא לא העלה את הקובץ...

• הוסף לסימניות
שים לב שגודל הקובץ לא יהיה גדול מדי לתקנון המופיע למטה.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח לשלוח גם לאחר שהקטנתי את התמונה אולי תוכלו לומ ר לי אייך אני מוסיף תמונה?

• הוסף לסימניות
דף לפורים

הנה לכם קבלו את זה...
וסליחה על העיכוב
תודה רבה על העזרה וגם תודה למעינות 21 על הרצון

צפה בקובץ המצורף 6814

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 91.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
כי אנחנו הכי טובים. בהכל. לכן אנחנו משיגים, לפני כולם. במיוחד שנתנו למתחרים 40 דק'...
אציתי ללחוץ תודה ל_RC אבל לא הצלחתי...:)
בנוגע לגרפיקה הראשונה בפ"ש: מתאים למשלוח מנות לפורים, לא הרבה יותר, כלומר לא למשלוחי מנות שחברה שולחת לכל עובדיה וכו'.
את ה'קשר' של המגילה הייתי משנה, זה נראה יותר כמו אבן חן ולא קשר.
מאוד פורימי - מתאים לתוכן.

• הוסף לסימניות
תמיד ידעתי שאתם הכי טובים
והכנתי את זה בשביל משלוח מנות לחברים או משפחה ולא יותר.

• הוסף לסימניות
אני גם עובד:(
מה אני מובטל מדימונה?

• הוסף לסימניות
הי, לא לזלזל בדימונה!! למה ב"ב יותר טוב? אגב בדימונה יש כושים שעובדים 20 שעות ביממה...

• הוסף לסימניות
"בהחלט כן" בבני ברק עסוקים הפועלים 24 שעות לבנות בניניים בין בניין אחד לשני........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה