כללי חוו"ד ועזרה - מודעה בסגנון חסידי.

• הוסף לסימניות
אחרי הרבה זמן שאני מסתבכת עם הקומפוזיציה והטיפוגרפיה הגעתי לתוצאה הזו, עדין לא שלמה עם זה... אשמח לשמוע תגובות הערות ורעיונות לשיפור.

קבצים מצורפים

• CMYK
    2.8 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יפה מאד מאד לדעתי!
אבל די מפריע לי שהכיתוב "בשורה משמחת לעולם התורה" בצד. בסה"כ מאד יפה!
אולי בשיקוף יש משהו לא משכנע, הקו מידי ישר או משהו... לא קריטי בכלל!

• הוסף לסימניות
לגבי ה'תשלומין' זה הנוסח שקיבלתי מהרב, אבל אשנה.. ;)

• הוסף לסימניות
עוד דבר בשני: הרקע מידי כהה לדעתי

• הוסף לסימניות
מאד יפה! ממש מושקע.
ולהערות, הקטנות יש לציין:
לדעתי כדאי לחלק לשתי שורות: שם הרב בשורה אחת, שיהיה מיושר לזו שמעליה. ושליט"א בשורה מתחתיה.
וכן:תבדקי אם הספרים בחורים טוב כי משהו בחיתוך בקיר השמאלי טיפה מפוקסל או עקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל לב;255022:
עוד דבר בשני: הרקע מידי כהה לדעתי

הוא לא ככה במציאות, משום מה כאן הוא מופיע כך.. (העליתי בRGB והצבעים השתבשו, אז החזרתי לCMYC וזה נראה טוב יותר, אבל קצת כהה..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל לב;255017:
יפה מאד מאד לדעתי!
אבל די מפריע לי שהכיתוב "בשורה משמחת לעולם התורה" בצד. בסה"כ מאד יפה!
אולי בשיקוף יש משהו לא משכנע, הקו מידי ישר או משהו... לא קריטי בכלל!

יש רעיון לאן להזיז את את הכיתוב?

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה!
לגבי הספרים נראה כאילו יש להם בטן קטנה מצד שמאל, תבדקי את זה.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
בשורה הראשונה צריך לכתוב 'יצאה לאור סדרת הספרים'.

לטעמי זה מאד יפה שה'בשורה משמחת בצד', זה נראה יותר חופשי ומרענן כזה. אבל אני ממש לא מייבין.

• הוסף לסימניות
יפה
ההשתקפות לא ככ נכונה -
שימי לב לפסי הזהב של שדרת הספרים בהשתקפות

• הוסף לסימניות
העיצוב ממש נחמד אבל יש שתי בעיות שממש מציקות:
1. הצבעים ממש לא מסתדרים. גווני חום, בורדו, זהב, וסגול יין ביחד? תבחרי צמד צבעים ולכי עליהם עד הסוף. אני הייתי מציעה לך ללכת על הסגול וקרם-חום, מכיוון שצבע הספרים הוא סגול. תשני את צבע הוילונות ואת צבע העניבה המוזהבת.
2. הפונט - לא הצלחתי למצוא סיבה - אבל להחליף. אפשר לנסות להחליף לפונט דומה יותר לפונט שבספר. אפשר גם פונט אחר אבל בלי הק' המחוברת (אולי זה מה שהפריע?). דווקא בלוק הטקסט של הפירוט מוצלח מאוד. תשתדלי לא לצאת מקווי הגבול שלו בכותרת של "הרב וכו'".
והאמת שממבט ראשון לא שמתי לב אבל השקיפות באמת זקוקה לטיפול נוסף.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה