כללי חוו"ד, ושאלה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

א. אשמח לשמוע חוו"ד על הפלייר המצו"ב.

ב. לאחר שאני גומר פלייר כגון זה, ואני שומר אותו באיכות מקסימלית בצבעי CMYK, הוא יכול לשקול קרוב ל10 MB. השאלה היא איך שומרים את זה באיכות לדפוס, ולשמור על משקל מינימלי.

כמו"כ מה בכלל הזוליציה והאיכות שכדאי להשתמש בשביל להדפיס משמך כזה על דף A5?

בתודה מראש על הסיוע!

• הוסף לסימניות
הפלייר המדובר.

קבצים מצורפים

• 2
    1.6 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
רזולוציה - 300 dpi.

איך שמרת את הקובץ? ל-PDF?

חוו"ד - יפה ומרשים. את שילוב הצבעים לא מאד אהבתי, וכן הריכוכים בקצות המלבנים - מיותרים.

• הוסף לסימניות
בצבעים מדויקים יותר.

קבצים מצורפים

• 2
    KB 694.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
שמרתי לJPG רגיל, ואח"כ אותו הכנסתי לPDF.

האם יש דרך נכונה יותר?

• הוסף לסימניות
נראה יפה מאד.
אולי תעשה את הצהוב פחות זורח, יותר סולידי. נוטה לאופוויט.
10 מ"ב נשמע לי מעט מדי.
הרזולוציה צריכה לעמוד על 300 dpi.
אם הייצוא הוא מאינדיזין השיטה המועדפת עלי היא סגירה לpost script באמצעות print . יש שם בהגדרות אפשרות print to postscript file (או משהו דומה).. את הקובץ ps שנוצר צריך לפתוח בתוכנת דיסטילר. תעשה פשוט דאבל קליק על הקובץ ואם יש לך דיסטילר זה נפתח אוטומטית. בדיסטילר צריך לבחור את האפשרות press quality שהיא האפשרות הכי איכותית לדפוס, ותוך כמה שניות נוצר לך pdf איכותי.

• הוסף לסימניות
אבל אני עובד עם פוטושופ ולא עם אינדיזיין.

השאלה היא מה השיטה הטובה ביותר לסדר את זה בPDF מפוטושפ CS4 במשקל המינימלי אבל באיכות להדפסה.

• הוסף לסימניות
פשוט לשמור ב 300 DPI ולעשות SAVE AS ולבחור ב PDF זה מספיק לדפוס(עם משקל מינמלי).
עבודה יפה ונקייה!

• הוסף לסימניות
בדיוק את הצבע שבשני רציתי שיהיה.
הpdf ללא השכבות יוצא 10 מ"ב?
אולי תשכפל את הקובץ (כדי שלא תתפקשש ותאבד את השכבות ח"ו) ותשטח את כל השכבות לפני הסגירה.
כדאי שהפונטים יהיו ווקטוריים לקבלת חדות טובה, לכן כן חשוב להשתמש בתוכנות פריהנד/אינדיזיין בשביל המלל.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
לי אישית העירו כמה פעמים על ה T שנראה כמו שתי וערב, מאז אני נמנע להשתמש לעניני דת בפונט זה
תנסה לדחוס למטה את השורה אחרונה שתהי' מיושרת לשאר מעליה

• הוסף לסימניות
משום מה לא הולך לי.

אני שומר וזה שוקל 10 מ"ב (שזה שכבות).

ובכלל איך איפה אני מגדיר שזה יהיה DPI300?

• הוסף לסימניות
image-image size-resolution:300
כשפותחים קובץ חדש צריך להגדיר אותו מראש לרזולוציה גבוהה, אחרת חבל על הזמן של העבודה.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 117.8 · צפיות: 7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה