כללי חוו"ד ושיתוף - לא שוכחים! מודעה בועטת לבטן הרכה.

• הוסף לסימניות
d2a61787-f8d8-444d-9411-8661ac0859f0.jpg

אוקיי, הזדעזעתם.
זה הזמן לשתף.

ותודה ל @יונתן ליפשיץ האלוף שעבד על הגרפיקה.

• הוסף לסימניות
הרעיון מעולה ואכן מזעזע את מי שצריך
אני מתלבטת לגבי הטקסט
אם מספיק ברור
קראתי כמה פעמים ועדיין לא נחה דעתי
(המחשבות שעלו לי: רגע, מת אומרים על גוי או על כלב, למה על ילד יהודי טהור עיניים להגיד ככה? ואולי הוא התכוון ל"יֶלֶד שַׂמְתָּ" אבל זה מדי עילג לפירסומתא. לא מתאים, אז מה באמת הכוונה, ואולי התכוונו כאן לדו משמעות? לא נראה לי כי פרסומת טובה צריך גם להגות ולא רק לקרוא בעיניים)

• הוסף לסימניות
הרעיון מעולה ואכן מזעזע את מי שצריך
אני מתלבטת לגבי הטקסט
אם מספיק ברור
קראתי כמה פעמים ועדיין לא נחה דעתי
(המחשבות שעלו לי: רגע, מת אומרים על גוי או על כלב, למה על ילד יהודי טהור עיניים להגיד ככה? ואולי הוא התכוון ל"יֶלֶד שַׂמְתָּ" אבל זה מדי עילג לפירסומתא. לא מתאים, אז מה באמת הכוונה, ואולי התכוונו כאן לדו משמעות? לא נראה לי כי פרסומת טובה צריך גם להגות ולא רק לקרוא בעיניים)

מת זה מצב
גם ילד יהודי מת.
גם האבות והאמהות.

וַיְדַבֵּר אִתָּם לֵאמֹר אִם יֵשׁ אֶת נַפְשְׁכֶם לִקְבֹּר אֶת **מֵתִי** מִלְּפָנַי שְׁמָעוּנִי וּפִגְעוּ לִי בְּעֶפְרוֹן בֶּן צֹחַר

• הוסף לסימניות
ו"ילד חי"
זה פחות אפקטיבי ?
כי זה יותר מדוייק ופחות מזעזע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מודעה באמת מזעזעת

גם לי היה קשה עם הטקסט, כמו ש @וורובל כתבה, כמה שניות עד שהתברר לי
זה הפריע לרצף של המשפט שאמור להיות חד ומפלח וירד מעוצמת ה'בעיטה'.
(אולי ילד שהלך/שאיננו... או ילד מת ללא ש)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה