כללי חוו"ד ושיתוף - עבודות מהתקופה האחרונה

• הוסף לסימניות
ואוו מיוחד ומושקע,
הברכון מדהים,
ההדמיה כולה נעשתה בפוטושופ? אז בשביל מה צריכים אותנו בהדמיות ;)
בקיצור מי אני שאפרגן על כאלו עבודות...

• הוסף לסימניות
ואוו מיוחד ומושקע,
הברכון מדהים,
ההדמיה כולה נעשתה בפוטושופ? אז בשביל מה צריכים אותנו בהדמיות ;)
בקיצור מי אני שאפרגן על כאלו עבודות...

תודההה!!

ההדמיה כולה בפוטושופ, אני לא יודע תלת (מה זה בא לי ללמוד...)

אבל תכל'ס אין כמו לעשות את זה בתוכנת תלת מימד, ניתן להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות.

מה גם שבתלת מימד אם אני רוצה זווית אחרת אחר כך אני יכול לעשות את זה בשניות.
כאן בשביל זווית חדשה, זה לעבוד מחדש..

• הוסף לסימניות
בטח, צחקתי, אני כל היום בתלת ובפוטושופ, כך שאני יודעת את ההבדלים,
אבל בכל זאת מי שאומן בפוטושופ, כל יצירה דיגיטלית יוצאת לו אחרת מתחת המחשב...

• הוסף לסימניות
...

רציתי להגיב, אבל ככל שאני קורא את התגובות, אני רואה שכל מה שרציתי לומר כבר נאמר...

רק דבר אחד רציתי לציין, מתוך הכרות אישית, שעם כל הכישרון העצום שלך אתה יודע 'לרדת לעם' בצורה יוצאת דופן בעזרה שלך לנו, המתחילים...

אתה מודל להשראה עבורי לא רק ביצירותיך המרשימות, אלא גם באכפתיות וסימפתיה שמאפיינים אותך!

נ. ב. מבין שתי הפרוכות המרשימות והיפות התחברתי לעיצוב של השנייה.

מחכה לראות עוד!

• הוסף לסימניות
...

רציתי להגיב, אבל ככל שאני קורא את התגובות, אני רואה שכל מה שרציתי לומר כבר נאמר...

רק דבר אחד רציתי לציין, מתוך הכרות אישית, שעם כל הכישרון העצום שלך אתה יודע 'לרדת לעם' בצורה יוצאת דופן בעזרה שלך לנו, המתחילים...

אתה מודל להשראה עבורי לא רק ביצירותיך המרשימות, אלא גם באכפתיות וסימפתיה שמאפיינים אותך!

נ. ב. מבין שתי הפרוכות המרשימות והיפות התחברתי לעיצוב של השנייה.

מחכה לראות עוד!

מחמם את הלב!
תבורך מפי עליון!
ממש תודה לך ולכל המפרגנים כאן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה