כללי חוו"ד | לוגו | חובק עולל

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את משחק המילים! מוצלח מאוד לטעמי!
לגבי הגרפיקה: אולי אפשר להניח את התינוק בתוך הע', כי כך הוא נראה תלוי ועומד ולא כ"כ בטוח, וזה הפך המסר של המנשא (בטחון, חיבור וכו')
בהצלחה בייצור ובשיווק!

• הוסף לסימניות
מאד יפה, אבל העיניים של הילד לא משדרות רוגע ובטחון אלא פחד.
אפילו שזה נראה דבר שולי אבל זב נכנס לאנשים בתת מודע...

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולך על העליון היינו הימני בהקטנה, כי לדעתי בשמאלי השם מאוד נבלע ויש בלגן בעיניים (שלי לא של התינוק :) ).
הצבעים חיים ויפים, ומצטרף להערה של העיניים לעשותן שמחות/רגועות..

• הוסף לסימניות
איזה מתוק!
דווקא לדעתי הוא נראה שמח.
ניסיתם את העיניים בלבן? (הלבן של העין...)

לגבי הטיפוגרפיה - יש קצת בלגן, המילה עולל לא נכנסת בדיוק, לא מיושרת לשום צד, ובקיצור - להקטין אותה, ולהעלות קצת למעלה.

חוץ מזה - אני חושבת שממש מתאים למוצר.

• הוסף לסימניות
אולי כדי לעשות את התינוק יותר מתוק, השיניים מפחידות קצת, בכל אופן מאוד יפה

• הוסף לסימניות
אוי, כמה שאתם מקסימים!

האמת שעדיין לא הראתי לבעלי את התוצר (זו שוב אשתו...)
אבל אשמח לקבל חוו"ד עד אז. שוב תודה!

(עריכה: בטעות שכחתי לשנות את הצבעים של הערסל, אז תדמיינו שיש בו יותר תכלת, כמו שתותים, כמדומני, המליץ...)

כרגע השינוי הוא בתינוק ובמיקום האותיות במילה "עולל". אשמח אם תתיחסו לזה,
עדיין לא ניסינו לעשות את התינוק בתוך ה-ע' וגם לא עשיתי את העיצוב בתינוק עצמו.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 149.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
משתפר מרגע לרגע

לדעתי:
העיינים המוצלחות היו
במודעה שפתחה את האשכול
בתמונה : חובק עולל 2

ויותר מאוזן ברור ויפה כשהמלל בשורה אחת

בהצלחה

• הוסף לסימניות
וואו.. ממש תודה רבה לכל המסייעים ותומכים במלאכה.
מתברר שאשתי עשתה לי כמה הפתעות מקסימות - ולהלן עוד הפתעה מקסימה תוצרת ידיה (ועכברה... :p)

והנה - לאור כמה הערות, ניסיון אחר, שונה במקצת... דעתכם?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 105.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מהמם!!האחרון-אחרון הכי יפה!

• הוסף לסימניות
האחרון, רק תזהרו זה נראה שהרגליים שלו נקרעות מרוב הפיסוק....

• הוסף לסימניות
וואו, האחרון ממש מתוק! לכו על זה.

• הוסף לסימניות
אשתו של נתנאל,
אהבתי מאוד את הלוגו אחד לפני האחרון!
יש לך כתב מקסים! והילד המבסוט הזה עושה לי חשק לקנות את המנשא.
הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה