כללי חוו"ד לוגו למעמד ספרים.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל תגובות על הלוגו המצורף (למעמד שהתחיל ללמוד כעת בפרוג) גם השם שלו לא סגור אפשר לשנות,
שמעון הלוי 2.png

• הוסף לסימניות
הנוצה מאחוריי האותיות יוצרת קצת בלבול. לא רואים לא את הנוצה ולא את האותיות.
חוץ מזה שבלוגו של מעמד הייתי מצפה לראות סדר מופתי, זויות, ריבועים. אותיות בעיצוב מינימלסטי. בלי קווים עגולים.
אבל זה לגמריי הדעה שלי. נחכה לראות מה אומרים האחרים פה...

• הוסף לסימניות
מצטרפת
ההערות ממש נכונות

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה!!!
אבל אני לא חושב שקולמוס/נוצה נותן תחושה של עימוד
אפשר לומר שזה קצת מנוכר לי האלמנטים לעומת מה שהוא אמור לשדר

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה בכל אופן את הקולמוס, ניתן לעשות אותו במקום אחת האותיות..
-המלצה: שלא יהיו יותר משני צבעים שונים (אפשר לשחק מעט בגוון).

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו הקולמוס צריך להיות מעוצב שיחליף את הו' (ועדיין יהיה מספיק קריא)
בנוסף, מציע לנסות את המילה עימוד למקם בצד ימין

באופן כללי הלוגו די שטחי ודי פשוט, השאלה, אם זה הלקוח מחפש בשלב זה, אז בסדר...

• הוסף לסימניות
שמעון הלוי.jpg
נסיתי ללכת כפי ההערות המחכימות שקיבלתי כאן אשמח לקבל את דעתכם על השינוי,
והאם ה"ן" נראה מספיק מובן?

• הוסף לסימניות
מאוד נקי ויפה. אבל משדר לי לוגו של סופר.
אין קשר בין נוצה לעימוד משום כיוון.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 377115 נסיתי ללכת כפי ההערות המחכימות שקיבלתי כאן אשמח לקבל את דעתכם על השינוי,
והאם ה"ן" נראה מספיק מובן?
הראשון טוב יותר, ושניהם מתאימים לסופר ולא למעמד. לטעמי הלוגו צריך לכלול אך ורק את המילים ללא עיטורים נוספים, והמילים עצמם יהיו נקיות ומסגוננות, שייצרו עימוד כלשהו ללא עזרים נוספים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה