כללי חוו"ד לוגו למרפאה

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הלקוח, מנתח חרדי אמריקאי, רוצה משהו שמשלב את נחש הנחושת, שמסמל את הפניה לקב"ה בעניין רפואה.

כמו"כ השם, חזקיה, על שמו של חזקיה המלך שגנז את ספר הרפואות כדי שאנשים לא יבטחו בספר אלא יתפללו לרפואתם.

צפה בקובץ המצורף 40915

חוו"ד בבקשה

קבצים מצורפים

• hezkiah.gif
    KB 16.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!!!

לא אהבתי את הפונט בעברית, מידי מרובע כזה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
אולי ניתן לשלם גם את האות ח בעברית כמו מונוגרם?
צריך לראות אם זה יעבוד, סתם זרקתי רעיון.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
קצת מפריע (לי) שה H למטה נוגעת בלבן ולמעלה מצד ימין לא!
הנחש הזה ספציפית קצת מאיים!! (הראש והזנב)
דרך אגב נחש הנחושת היה על נס(מוט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;270160:
יפה מאד!
אולי ניתן לשלם גם את האות ח בעברית כמו מונוגרם?
צריך לראות אם זה יעבוד, סתם זרקתי רעיון.
גם אני חשבתי על זה...

• הוסף לסימניות
לוגו מיוחד אבל, לדעתי, לוקה בכמה חסרונות משמעותיים.

1. הנחש גם נותן קונוטציה שלילית (אף על פי שלא הנחש ממית אלא...)
2. הוא מנתח לא מורה לתנ"ך.
3. אם קוראים למכון חזקיה הייתי הולכת על מוטיב של ספר (רפואי) ולא מערבבת שמחה בשמחה.

ושוב, הלוגו יפיפה. אחרי שינוי יהיה יותר מדויק.

• הוסף לסימניות
לענ"ד, עדיף שהנחש יתפתל סביב האות H ולא סביב הרקע האפור.
ודוקא אהבתי את הפונט של מכון חזקיה.
שילוב הצבעים גם מוצלח.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לוגו יפיפה!
יש בעיה בנחש הנחושת שכן הוא מסמל ע"ז. מסופר בגמרא שבנ"י התחילו לעבוד לנחש הנחושת עד שהמלך חזקיהו (אפרופו חזקיה:) כתש אותו. וחכמים שיבחו אותו על כך.
כלומר היום הוא מזכיר יותר את הע"ז ולא את תפילת בנ"י.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת חן כותרת;270180:
לוגו מיוחד אבל, לדעתי, לוקה בכמה חסרונות משמעותיים.

1. הנחש גם נותן קונוטציה שלילית (אף על פי שלא הנחש ממית אלא...)
2. הוא מנתח לא מורה לתנ"ך.
3. אם קוראים למכון חזקיה הייתי הולכת על מוטיב של ספר (רפואי) ולא מערבבת שמחה בשמחה.

ושוב, הלוגו יפיפה. אחרי שינוי יהיה יותר מדויק.

1. אני מבין אותך, אבל המציאות היא שהנחש מככב בכמה וכמה סמלים של ארגוני בריאות יהודיים.
2. הוא, מנתח, לא מורה לתנ"ך, הוא גם תלמיד-חכם, ובעיקר, הלקוח. והוא רוצה נחש.

• הוסף לסימניות
אהבתי.
לא להחליף פונט,בשום אופן.
רק כדאי שתשכנע אותו להוריד את הנחש, או לפחות את הארס ...

• הוסף לסימניות
יפה ומכובד
לקצץ את הזנב ולהליק את הראש
(שיהיה קצת פחות מאיים)

• הוסף לסימניות
הלוגו יפהפה, אך הנחש יותר מדי דומיננטי ומאיים, הן בשל גודלו, מיקומו וצבעו לעומת הרקע.

הלקוח תמיד צודק, אבל גרפיקאי נבון צריך לתת ללקוח את מה שהוא רוצה, לפי הידע והכללים שהגרפיקאי יודע:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;270293:
1. אני מבין אותך, אבל המציאות היא שהנחש מככב בכמה וכמה סמלים של ארגוני בריאות יהודיים.
2. הוא, מנתח, לא מורה לתנ"ך, הוא גם תלמיד-חכם, ובעיקר, הלקוח. והוא רוצה נחש.

אז כך, אם לא תצליח לשכנע את הלקוח, אז יש לי רעיון בשבילך, תפתל את הנחש בצורה של מגן דוד כך שנוכחותו תהיה בעלת זיקה ניכרת לרפואה.

ויתכן שזה יהיה מוצלח אפילו מלכתחילה.

• הוסף לסימניות
הלוגו נראה מצוין ויזואלית. הנחש אולי באמת נראה טיפה מאיים. אבל אם כבר נחש יש לי רעיון מסויים (אבל יכול להיות שזה רק יעשה את הנחש עוד יותר שלילי). הרעיון הוא לעשות את הנחש מפותל באופן שיזכיר מערכת עיכול. (ואז כמובן לבטל את ה-h).

• הוסף לסימניות
מדהים ומקצועי כאחד!
הנחש קצת מפריע לי. בשבילי הוא בכל זאת מסמל רוע.

• הוסף לסימניות
כנראה שהנחש יורד מסדר היום... אם אכין משהו אחר אעלה אותו שוב... מוזמנים לזרוק רעיונות.

• הוסף לסימניות
אולי תלך על הרעיון של ספר הרפואות ותשלב את האות H איפשהו
או את השם חזקיה באנגלית, ותשלב בתוכו או לידו אלמנט מתאים של רפואה
או לשים את הענפי עלים כל אחד בחצי עיגול ובאמצע ספר הרפואות או H

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה