כללי חוו"ד לוגו

• הוסף לסימניות
מה דעתכם? איך אפשר להבליט יותר את הלוגו?

הלקוח ביקש לוגו יוקרתי.

קבצים מצורפים

• yeshiva LOGO.jpg
    KB 246.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
כולם יפים אך לא כולם מתאימים למטרה
לדעתי השמאלי למטה
ואחריו הימני למעלה

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לך למספר אותם שיהיה יותר קל...
אני אהבתי את האמצעי מצד שמאל

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
הלוגו השמאלי האמצעי יפה אבל לא הייתי מגדירה יוקרתי אולי אם היית מוסיפה מסגרת בורדו עם הצללה פנימית וקו חיצוני מוזהב?
אפשר לעבוד עם הלוגו הימני העליון אולי להחליף צבע מסגרת לחום/בורדו ולתת
הגבהה-emboss כמובן עם צל ואולי אם יש לך איזה עיטור מעניין מתחת להולילנד

שיהיה הרבה בהצלחה...

• הוסף לסימניות
לדעתי העמצעי בצד שמאל הכי רלוונתי

• הוסף לסימניות
לדעתי השמאל למטה הכי מתאים, כמו שזה עכשיו כי הצורה של הספר יותר בולט, אם תוכל למחוק את העיגול בדוגמא האמצעי, אז האמצעי תהיה מוצלח מאוד

• הוסף לסימניות
שמאל אמצעי

• הוסף לסימניות
האמצעי משמאל הכי אהבתי, ואת יכולה לעשות אותו יותר יוקרתי ע"י הבלטה קטנה ולעשות אותו בצבע זהב ע"ג בורדו.
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
אמצעי משמאל

• הוסף לסימניות
האמצעי משמאל הכי נראה

• הוסף לסימניות
לפני שראיתי את כל התגובות כבר ידעתי שארשום "האמצעי משמאל" ועכשיו אני רואה שכולם חושבים כמוני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה