כללי חוו"ד לוגו

• הוסף לסימניות
לוגו לארגון כותבות חב"ד בישראל מה דעתכם??
לוגו להעלות.jpg
בשבילך הדמייה.jpg

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!
השאלה אם אין כאן מדי הרבה אלמנטים?
גם נוצה, גם עיטור(שמחולק לשנים) וגם נקודה.
זה היה דרישת הלקוחה אבל בעיניי זה מאוד נצרך.. היה צריך לתת שם גם נשיות וזה עם הנוצה בעיניי תרם לעניין

• הוסף לסימניות
וואו!
איזה לוגו!!!
הפונט כל כך מתאים
הרעיון מיוחד
ביצוע נקי ויפה
גם העיטור מתאים ומשתלב בהרמוניה.

דבר אחד יכול לשבח יותר את הלוגו- להשתמש רק בצבע אחד.

תענוג לעיניים!
עלו והצליחו!!

• הוסף לסימניות
הנוצה מאוד מתאימה
אפשר לנסות להוריד את העיטור
ואם זה דרישת הלקוח -להוריד את הנקודה, או לפחות לחבר את העיטור שלא יהיה מחולק.

בכל מקרה לענ"ד הנקודה מאוד יפה ומשדר 'איגוד' אבל לא הולך ביחד עם עיטור. שפה אחרת.

• הוסף לסימניות
איזה מיוחד!!!!!
סוף הדרך!!!
ממש לא "עוד לוגו"...
ברגע שראיתי אמרתי-הלוואי וזה היה בתיק עבודות שלי... יפיפה!!

לוגו כל כך טוב, צבעים מתאימים ורעיון יצירתי ומעולה!

אני חושב מכל מקום שכדאי להוריד את העיטור (ואולי לשקול את הורדת הנקודה מכל מקום).

לא נראה לי שצריך להוריד צבע, אבל מה שכן-לשטח את הזהב או להחליף את שורת המיצוב לורוד.

חוץ מנקודות קטנות אלו-מיתוג מהמם!! אהבתי מאוד גם את ההדמיה...

הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
הנוצה+ העיטור הולך נהדר!
אני ממש אהבתי!
מצטרפת לגבי הצבעוניות. זה יפה שהוא נקי בצבע אחד

(מתלבטת לגבי העיגול שבצד ימין, ואם כבר אותו אז שיהיה מתחת לס' שיראה גם כמו חיריק)

• הוסף לסימניות
הנוצה+ העיטור הולך נהדר!
אני ממש אהבתי!
מצטרפת לגבי הצבעוניות. זה יפה שהוא נקי בצבע אחד

(מתלבטת לגבי העיגול שבצד ימין, ואם כבר אותו אז שיהיה מתחת לס' שיראה גם כמו חיריק)
זה הכוונה חיריק מתחת לסמך ..זה לא נראה כך?

• הוסף לסימניות
זה הכוונה חיריק מתחת לסמך ..זה לא נראה כך?
תזיזו אותו מילמטר יותר שמאלה שיהיה מתחת לס' בדיוק.
אבל עדיין מתלבטת עליו אן בכלל הוא צריך להיות שם
או לתת את הבמה לנוצה והעיטור נטו.

• הוסף לסימניות
לוגו מעולה!
אני באמת לא מבין למה מפריע לכם כל כך העיטורים??
הם יושבים מעולה מתחת לקולמוס נותן תחושה כאילו הנוצה ציירה אותם..
כן הייתי מקטין קצת את החיריק ונותן לו את הצבע של האותיות אולי גם לשטח את הגרדיאנט של העיטורים...
עבודה פגז!

• הוסף לסימניות
לוגו מצוין!!!
אולי לעבות טיפונת את העיטור בחלק בסופי שלו ייתן יותר תחושה יציבה שם מאשר סתם שירבוט
בכל אופן, לא הייתי מורידה אותו משתלב מעולה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה