כללי חוו"ד לכרטיס ביקור שלי |סקיצה ראשונית | בבקשה!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 43.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
החלק העליון יפה התחתון צריך שיפור באיזור הכיתוב וגם בצד השני קצת ריק

• הוסף לסימניות
מה באיזור הכיתוב למטה, הפונט? ו.. שכחתי להוסיף אימייל..
מה כדאי לשים בצד שמאל איפה שאמרת שריק?
תודה

• הוסף לסימניות
נחמד,
אני לא הייתי משתמשת בסליל של פילים שעבר וחלף מן העולם,
אלא במשהוא עכשוי יותר...

• הוסף לסימניות
א) אני מניח שמדובר על (עריכה והפקה של) וידאו, אם כן, חבל שלא כתוב את המילה הקטנה הזו.

ב) העיצוב "יבש" מעט... אין משהו מעניין שיתפוס את העין... נסי אולי לעצב לך לוגו.

ג) הערה טכנית, אם כבר הלכת על אפקט ההצללה על החלק התחתון, שימי לב לבעיה שנוצרת בצידי השכבה הירוקה, ניכר שהצל מסתיים שם בצד, זה פוגע באפקט לדעתי. הפתרון: לוודא שהשכבה הירוקה חורגת מתחום המסמך, ככה הצל ייראה שהוא נמשך באופן אחיד לכל אורך הקו.

• הוסף לסימניות
בעקרון, נקי ויפה.
אבל... הייתי מזיזה את הקטע הירוק התחתון שיעמוד לגובה בצד הימני של הכרטיס וישתלב עם הסרט.
כמו"כ מסדרת את הפרטים ששמת בצד שמאל.
והפונט של השם שלך - לשנות דחוף!!

• הוסף לסימניות
עיצוב נעים, צבעים טובים
נסי לשנות את התמונה למשהו יותר עדכני ומעניין
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
התמונה של הפילם לא מסתדרת בעין.

מכיון שאני מכירה את התמונה הזו, הבנתי שהכפלת אותה, עשית פליפ וחיברת.

אבל התוצאה כנראה לא נכונה! אני לא יודעת להסביר מה, אבל זה מפריע בעין.

• הוסף לסימניות
הרעיון יפהפה!
החיבור מורגש מידי, הזזה יותר פנימה בפיקס' אחד ויישור תעשה את העבודה.
כמו כן, נראה לי מוזר שדווקא הרחוק הוא הבולט והקדימה הוא הבהיר (מבחינת פרספקטיבה)
זה אמור להיות ההפך - ככול שחפץ רחוק יותר הוא הולך ומיטשטש - לא להפך.

מקווה שזה מספיק ברור... :)

• הוסף לסימניות
צבע נעים
מאד לא אהבתי את ההצללה שעשית לחלק הירוק.
המילה "אסתי" לא ברורה מספיק
אכן רצוי שתחליפי את הפילים.
כמדומני שאם זה עריכה והפקה של וידאו, אפשר לעשות משהו פרוע יותר, את יודעת, משפטים באנגלית מעוותים, קרני אור ודברים בסגנון הזה.
לדעתי, כדאי שתשני כיוון ותתחילי מהתחלה

• הוסף לסימניות
יפה. אבל אם זה עריכת וידאו, תעשי משהו שיותר יגרום רצון להביא לך עבודות, דברים קצת יותר מתארים את המקצוע, וכמו שאמרו לשנות את הפונט של השם שלך! ואם לא לוגו, אז לפחות טקסט יותר שמן או משהו.
בהצלחה רבה!! מצפה לראות את העבודה עם התיקונים

• הוסף לסימניות
כבר העירו על הפילים, אני חושבת שיש ילדים שכבר היום לא יודעים מה זה פילים. הויזואל חייב להיות מוכר לציבור.
וחוץ מזה להחליף פונטים, ולהכניס אוירה.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ונקיה
רק צריך כמה שיפורים כממו שאמרו מקודם את החלק הירוק להשים בצד שישתלב עם הפילם (אין שום בעיה להשים גם משהו שהוא לא עכשווי אם הוא מעביר את המסר ברור)
לגבי הצל תקטיני את המרחק והטישטוש ותכווני את האופסט שיהיה ישר כי בקצוות זה מתפספס
לגבי הפילם יש בעיה שתי החלקים צריכים ליהיות בכיוון אחד תהפכי אחד מהם

• הוסף לסימניות
שימו לב אל הנשמה
ואל התאריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה