כללי חוו"ד לכריכה להזמנה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל התרשמות

קבצים מצורפים

• Untitled-1.pdf
    KB 95.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מושקע מאד.
הייתי מעלה את התהילים מעל העיטורים וכן מנסה להוריד הבלטות.
בעיטורים- צבע יותר חלק-פחות מעברי צבע.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
העליתי בקובץ JPEG

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 266.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
את התפלין להעלות מעל העיטורים, ולהזיז טיפה שמאלה

• הוסף לסימניות
לדעתי- מקסים ומושקע!
ליד התפילין (מתחת ל"הזמנת כבוד") יש איזה משיכה, לא מסתדר לי.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
לא נראה לכם שחסר משהו (אולי עיטור בצד במקום המסגרות)

• הוסף לסימניות
יפה ונחמד
הייתי מנקה יותר את התמונה של התפילין... (יש כמה כתמים לא ברורים)
הייתי מנסה לשלב איזה עיטור ביחד עם התפילין, (מאחוריהן אולי) - כדי שייראו יותר אומנותיות ופחות צילום...

חוץ מזה, יפה מאוד

• הוסף לסימניות
העיטורים גסים מידי,
את התפילין הייתי מחליפה לתפילין יותר יפות .פשוט הן עומדות באויר.
או שתעשי להן צל.
הרקע מהמם!
תנסו להדפיס על ורז'ה זה אמור לצאת מיוחד מאוד.

• הוסף לסימניות
לעדן דחוף את העיטורים..או להחליף אותם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה