כללי חוו"ד למודעה

• פותח הנושא ir
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בבקשה אשמח מאד לשמוע תגובות.

קבצים מצורפים

• KB 88.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מודעה מקסימה, רעיון מעולה!
משהו קצת נראה לי מפוספס - למה המתנה בתוך צלחת? הייתי נותנת יותר עוצמה למתנה עצמה, שהיא תהיה קצת יותר מרשימה, עטופה בצורה יותר מענינת, ועם סרט בצבע יותר ניכר, הלבן קצת נבלע.
מעבר לזה זה בהחלט מפתיע ומשכנע!

• הוסף לסימניות
יפה ונקי!
הצלחת יפה, כי היא משלימה את רעיון ההגשה, ובכ"ז אולי איזשהו מגש של כסף יותר מרשים.
את המתנה אולי להגביה שתהיה עם יותר נפח, ואכן, סרט תכלת או זהבהב עדיף.

• הוסף לסימניות
בס"ד

מדהים!! קו נקי יפה ומסודר! מצוין!

• הוסף לסימניות
מאד יפה! אני מסכימה מאד עם מה שכתבו- מאד התרשמתי מהמודעה ונהניתי מהרעיון של המתנה. ואז פתאום חשבתי- רגע אבל מה קשור כאן הצלחת? אז באמת כדאי לשים את המתנה על משהו אחר, אם בכלל. אולי מפיון תחרה עגול כזה?

• הוסף לסימניות
לרגע לא קולטים שזה צלחת אולי צבע אחר או מגש כמו שאמרו ...
אבל יפה מאוד...!!
חדשה לא??שיהיה המון בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
הצעת הגשה..

יד של מלצר מכובדת עם מגש בדומה לאיור המצ"ב..
(כמובן רק היד.. ותמונה נורמלית..)

קבצים מצורפים

• waiter.gif
    KB 11.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה
הרעיון הצבעוניות העבודה

(תעלי מעט יותר בגדול לדקדוק בפרטים הקטנים)

• הוסף לסימניות
בס"ד ברה"ק

מעיקרון רעיון נחמד ועבודה יפה! אפשר לדעתי להוסיף עוד הידורים למתנה כדי שתראה ניכרת ומובלטת...!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מי ער בשעות לילה מאוחרות? שילת, אלי, ליאור?
עד שעניתי ליד טובה הם כבר הלכו לישון

ציבי וליאור הלכו לישון אבל מצאתי את שרה100
מה משאיר אותכם ערים?

איך אפשר אח"כ למחוק את ההודעה הזו?

• הוסף לסימניות
מודעה יפה.
אבל בהחלט חסר כאן משהו.
כמעט לא מבחינים שזה לוח שנה, וצריך אכן להוריד את הצלחת וכו' כהערות קודמיי.

• הוסף לסימניות
חשבתי שזה שעון לא צלחת
משום מה זה לא נראה פוטושופ זה נראה ששמו הכל ביחד וצילמו.

המודעה והרעיון יפים עם שיפצור זה יהיה מושלם!

• הוסף לסימניות
הייתי מחליף את הסלוגן משהו כמו "מתנה אחת לשנה שלמה"!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!!

מעריכה מאד את כל הכותבים והמעירים. נשתדל לשפר.

• הוסף לסימניות
ראתי את זה מפורסם יצא לך יפה מאוד!!!!!!

• הוסף לסימניות
מאד יפה, וגם בעיתון, מגרה... מותר להתענין כמה את גובה על כזה לוח? (לא אני לא הולכת להזמין אצלך..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה