כללי חוו"ד לעבודה

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות,
למרות זאת צודקת, ועשית משהו ממש ממש יפה, ועדין ומדבר.
עדין - אם הוא רוצה אדום וצהוב וצועק - אז תעשי לו א"ז, אפי' אם במהלך העבודה תקיאי כמה פעמים, וגם אז - פשוט אל תכתבי שאת עשית א"ז, אם את ממש מתביישת.
ואם את ממש לא מסוגלת לעשות א"ז - תהיי אמיתית, ותגידי ללקוח שכזה סגנון את לא יודעת לעשות!!!
יש לקוחות שיש להם בהחלט טעם, אבל טעם מזעזע, וצריך לקלוע גם לטעם שלהם!
המון בהצלחה!

נ.ב. אצלנו במשרד יש לקוח שאוהב רק את הגרפיקאית השניה, ולא אותי:(, בגלל שהיא מצליחה לעשות לו דברים מכוערים כמו שהוא אוהב,(אם הוא משלם פרוצס, אז אם אין שם אדום-צהוב-ירוק-כחול-סגול-כתום-טורקיז-חום---, זה לא שווה את המחיר!) ואני לא מצליחה!!! דרך אגב, היא באמת הרבה יותר מוכשרת ממני, ובגלל זה היא מצליחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים לגבי הטקס והצריבבות אצלי זה פינישים אחרונים לפני שאני סוגרת
(לבדוק יישור, לבדוק צריבבות, תאימות גוונים וכו')

• הוסף לסימניות
טוב, זה מה שבנתיים.זה השתפר?
מה יש עוד להוסיף לשנות להצעיק?

• הוסף לסימניות
בגדול - חביב
אם החיתוך של התמונות הוא הכרחי אז תעשי מסביב לדמויות איזשהו משהו, זה א"א ככה שהן תקפוצנה מהרקע.
לדעתי, כדאי להחליף את הפונט באמצע (גם הבעיה של המרכאות הטיפוגרפיות תיפתר), ובפונט של הכותרת למרות שאת לא אוהבת כדאי לעשות איזושהיא הבלטה חיצונית. נראה לי שזה "יזעיק" את המודעה.
תחפשי איפשהו לשים את הסידור, זה לא לעניין שהוא תקוע ככה.
ובכלל, אולי תעשי את כל הרקע כחול יותר כהה?

עד כאן בנתיים... וסליחה על הקטילות, את מסוגלת להרבה הרבה יותר!

• הוסף לסימניות
השתפר בהרבה, יפה מאד.
למה שלא תשני קצת את הצבעים והתאורה בתמונות?

• הוסף לסימניות
יפה
על הקונטור האדום במילה הייתי עדיין מוותר
ככ הייתי מתקין מעט או מוריד מעט את הדמויות כדי לתת מרווח מהכותרת

הע"נ שהיה קודם בפס האדום למטה לא נמצא (טעות/מכווון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה