חוו"ד מצגת בת מצווה

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני לבקש חוו"ד, מצגת בת מצווה, הסרטון הועלה ליוטיוב ובשל כך הורידה מאיכותו.
במצגת ישנן תמונות של נשים [צנועות כמובן]
http://youtu.be/wlC1Zmpm75A
תודה:)
נ.ב. אם אין לכם סבלנות לראות את כל המצגת [5 דקות ו55 שניות] תוכלו לדלג על הקטע של התמונות עם הכיתוב ולראות רק את הפתיח ואת הסוף

• הוסף לסימניות
במילה אחת,
מדהים!!!
בשתי מילים
פשוט מדהים!!!

בלנ"ד מחר אם לא יעלו את זה לטובת החסומים אשתדל אני לעלות

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד! אבל נראה לי שהכיתוב לאורך כל המצגת לא הכי ברור,

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
עם איזו תוכנה עשית את הפתיחה?
אהבתי...

• הוסף לסימניות
הפתיחה מיוחדת! הכיתוב הכתום והפתיחה הסגולה לא השתלבו לי בעין. כדאי היה ללכת על אותו קו.למרות שאני מבינה שרצו להתאים את הכיתוב לצבע השיער. אבל זה לא השתלב יפה. גם מה שהכיתוב לאורך המצגת לא ברור.
אה, והמון מזל טוב לתמר!! לא יאומן איך שהיא גדלה ... אני זוכרת אותה ממש קטנה.

• הוסף לסימניות
תודה!המצגת נעשתה בפרימייר ואפטר
הכיתוב עצמו ברור- הורידו את האיכות בשביל להעלות ליוטיוב בקלות.
מי את ויזאולית?

• הוסף לסימניות
איך עושים את האפקט הזה של הפתיחה בפרימייר? או שזה באפטר? יש אפקט כזה מובנה?

• הוסף לסימניות
הפתיחה מאוד יפה. הכיתוב נעלם מהר מידי לא מספיקים לקרוא את הכל.
ההמשך בפרמייר פשוט בעניי.
והקולז' בסוף יפה אך לדעתי במקום סגול היה יפה יותר לבן/שמנת/כתום בהיר/ או פשוט ללא צבע ז"א שחור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;793376:
הפתיחה מאוד יפה. הכיתוב נעלם מהר מידי לא מספיקים לקרוא את הכל.
ההמשך בפרמייר פשוט בעניי.
והקולז' בסוף יפה אך לדעתי במקום סגול היה יפה יותר לבן/שמנת/כתום בהיר/ או פשוט ללא צבע ז"א שחור.

טוב אני מתגרה,
נא העלו לחסומים!

• הוסף לסימניות
כן איך עושים פתיח כזה עם תמונות רצות וכאילו מחולקות על מסך טלוויזיה...

• הוסף לסימניות
אני אשתדל בעז"ה לעלות את זה יותר מאוחר. תודה לכולם.
הפתיחה נעשתה באפטר, והמשפחה ביקשה משהו פשוט אבל יפה, לא "עם שטויות".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קובי רייטר;793541:
אני אשתדל בעז"ה לעלות את זה יותר מאוחר. תודה לכולם.
הפתיחה נעשתה באפטר, והמשפחה ביקשה משהו פשוט אבל יפה, לא "עם שטויות".

סליחה אולי אפשר להעלות לג'מבו מייל.,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;795601:
סליחה אולי אפשר להעלות לג'מבו מייל.,
הקובץ גדול מידי, ניסיתי לשנות גודל ופורמט אבל האיכות יוצאת נורא. מצטער, אם יש עוד רעיון לחסומים אשמח לשמוע
נכתב ע"י steren;795673:
הפתיחה מהממת. חיכתי להמשך באותו רמה, אבל התאכזבתי קשות!!
הם בכלל רצו רק תמונות רצות עם טקסט אבל בסוף אהבו גם ככה.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, בעיקר הפתיחה באפטר. למרות שלא מספיקים לראות את התמונות עד שזה נעלם, אבל בשביל פתיחה "מפוצצת" זה בהחלט מעביר את המסר לצופה.

משהו קטן בסוף שהפריע לי לפני ה"תודה" המוזיקה נגמרת בקאט. היה עדיף לסיים את המוזיקה בפייד סאונד.

• הוסף לסימניות
אני רואה שכולם מגיבים אז הייתי חייבת להוסיף
המצגת נחמדה, זה שיש פתיח
שאולי ישנם כאלו שלא יודעים שיש טמפלטים באפטר- זה נחמד,
בתור מצגת לבת מצווה למעשה במקצוע- זה נחשב לחובבני.

הרבה הצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה