כללי חוו"ד| מרור זה על שום מה - מודעה

• פותח הנושא LMNT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודפס על a4 ותופץ בע"ה באלעד.

קבצים מצורפים

• maror.jpg
    KB 205.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה רק הבעיה שהרגילו אותנו פה לא להשאיר הרבה מקום ריק..
נראה שהרקע מפריע קצת לקרוא את הטקסט באמצע.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

במילה קדשנו, חסר נקודה ימנית בשין.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

יש רק שתי נקודות במקום 3
בטקסטורה, אולי כדאי לתת לה מעבר עם טיפה שקיפות, כדי שבחלק הטקסט יהי'ה יותר קריא

• הוסף לסימניות
זה יוצא בסוף רק בשחור לבן, והטקסטורה בשחור לבן יוצאת בהירה הרבה יותר ממה שנראה כאן על המסך.

• הוסף לסימניות
העבודה יפה
אך האם ידעת שבטקסטורה יש צורות של צלב??

• הוסף לסימניות
נו באמת ...
גם בכפתור בפינה השמאלית של החלון שלך יש צורה של צלב.

יש גבול לכל תעלול.

• הוסף לסימניות
אני הייתי שם תמונה של עלה חסה במקום הדף העתיק.
אבל העבודה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
לפי מה ששמעתי הצלב מוכנס בכוונה,
ולא משהו שזה סתם יצא כך ולא כדאי להשתמש עם זה כיון שזה מטרתם

• הוסף לסימניות
צלב זה כשהקצה התחתון ארוך יותר, ככה זה סימן של פלוס...

לגבי העלה של החסה, בשחור לבן הוא היה יוצא מאד לא יפה, לפחות הקלף נראה בסדר..

• הוסף לסימניות
א. זה לא צלב
ב. אם זה יופץ באלעד נחכה ונראה את זה במציאות
ג. הטקסטורה מדי מרובעת ולוקחת הרבה מהעין מה שלא צריך להיות אז לכן באמת צריך לחכות ולראות איך זה במציאות

• הוסף לסימניות
א. יותר מידי אנשים גרים באלעד ואני לא מכיר אותם...
ב. הטקסטורה לדעתי לא תראה כמעט בהדפסה אז לטקסט זה לא יפריע, השאלה היא מה כן יראו ואם זה לא יהיה סתם בלגן. לכן צריך קצת לדלל אותה מצד אחד ולחזק מצד שני ודו"ק

• הוסף לסימניות
יותר מידי אנשים גרים באלעד ואני לא מכיר אותם...
מה, כ"כ הרבה גרפיקאים/ות יש באלעד?? ;)...................
מעניין באמת לדעת כמה....

• הוסף לסימניות
יפה מאד! נקי וקריא.
אגב, חיפשתי צלב ולא מצאתי.

• הוסף לסימניות
עוד בנושא הטקסטורה: בעיניי היא לא מתאימה לתוכן של המודעה. אם כבר טקסטורה אז אולי של לחם עוני. בכלל-משהו שישדר את המסכנות של עלובי החיים ולא יראה כמו טפט מודרני...

• הוסף לסימניות
אנשים,
נסחפתם.

צלב?
טקסטורה בעייתית?
מרור?

הלו!
זאת מודעה של ארגון חסד שהגיע אלינו יום לפני שעבדנו על המודעה והביצוע נעשה מהר מאד.
יחסית למהירות העבודה, המודעה יצאה פגז! מי שמונח בתחום מספיק זמן יודע שזאת עבודה מעולה ביחס לזמן.

תודה למפרגנים.
אני בשם אלמנט :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה