כללי חוו"ד נא להגיב

• הוסף לסימניות
זה מדבקה לספרים שנתרמו לישיבה המילה נתניא זה לא טעות כך הרבי היה כותב האיכות במציאות יותר טובה פשוט הורדתי את האיכות לLarge

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 66.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
טעות כתיב
הגאולנ-במקום הגאולה (בפסקה השניה)

• הוסף לסימניות
כדאי לציין מה הגודל, וכך ההתיחסות תהיה יותר מדוייקת.

עבודה יפה ועדינה
ההצללה מתחת לטקסט מיותרת
המסיכה מטשטשת חלק מהכובע והיד, עדיף שהחלקים הללו יראו בשלימותם (במיוחד ה"כוס של ברכה")
הצבע הצהוב לטעמי חיור מדי, הייתי מנסה אולי גוונים של חום, משהו קצת יותר חם.

ה-ב"ה והכיתוב ממול "ימות המשיח וכו'" נראים לא באותו גובה, תבדקי

הגהה - יש מקף מיותר בתחילת הציטוט השני, ובמילה גאולה באותה שורה יש טעות

• הוסף לסימניות
מאיר. נחמד.
הייתי מציע אולי לשנות את הפונט לטיפוגרפ טג.

• הוסף לסימניות
הייתי מגדיל את הכותרת!

נתניא או נתניה?

• הוסף לסימניות
נתניא או נתניה?[/quote]

הוא כתב למעלה - כך הרבי כותב את המילה נתניא.

מעניין אני שמעתי שהרבי כתב נתנ י-ה?...

• הוסף לסימניות
הצבע של המילים 'ספר זה נתרם' בהיר יותר משאר הטקסט. גם אם זה בכוונה זה לא כ"כ מתאים, לפחות תשווה אותו לצבע של המילים 'לזירוז התגלותו וכו'.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אהבתי.

מצטרף להערותיה של אריאל.

• הוסף לסימניות
כדאי אולי ל'מתג' יותר את הספריית גאולה ומשיח, שייראה יותר כלוגו של הספריה.

עבודה יפה!
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה