כללי חוו"ד | עטיפה לדיסק

• הוסף לסימניות
אפשר לראות עוד שירים? אני שוקל לקנות ת'דיסק.

• הוסף לסימניות
מ-ש-ה-ו! סגנון מיוחד וחדיש.
עושה תאבון לעוד...

• הוסף לסימניות
עוד דפים

הדיסק במקור יועד להפצה (במחיר של 10-15 ש"ח לדיסק!) של שירים עם ציביון יהודי-דתי לציבור הדתי והחילוני...

קבצים מצורפים

• disk11.jpg
    KB 278.5 · צפיות: 18
  • disk04.jpg
    KB 287 · צפיות: 20
  • disk06.jpg
    KB 295.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
התרשמתי מהמילים...מעניין איך הלחנים, נגיד זה של בת מלך... הופץ כבר, ברק?
מעבר לזה, העיצוב באמת מיוחד, מתאים בדיוק לתוכן. העיצוב של רצועה 5-6 (של נעליך) הכי מוצלח לדעתי, וגם העלים של הריני מוחל. שוב, עדיין קצת קשה לי להתחבר לציבעוניות. אולי כי זה משלב גם כמה סגנונות (עיטורים ויקטוריים עם תמונות מעובדות) ושום דבר שמאחד בינהם?

• הוסף לסימניות
זה הופץ כבר לפני שנה בחנוכה. עד כמה שאני יודע נשארו מספר מועט של עותקים ב"ספריית מים".

• הוסף לסימניות
אין ספק, זה היה עיצוב מוֹכרֵ.

• הוסף לסימניות
עוד דף מהחוברת והצד האחורי של הדיסק.
יום טוב, פורה ומבורך! :)

קבצים מצורפים

• disk02.jpg
    KB 292.4 · צפיות: 19
  • disk12.jpg
    KB 297.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אחד יותר יפה מהשני...
ממש סגנון קלאסי....

אולי תשלח לכל חברי הפורום דיסק מתנה לפורים?

• הוסף לסימניות
:) בטח התכוונת לכל חברי הפורום ובני משפחותיהם

• הוסף לסימניות
דווקא לא התכוונתי למשפחות. אחרי שיש את הדיסק הראשון אפשר כבר לצרוב הלאה

• הוסף לסימניות
אז אני יכול לשלוח דיסקים צרובים ואת החוברת הם ידפיסו מכאן :)

• הוסף לסימניות
את החלק שלי כבר עשיתי.

החוברת כבר בהדפסה עכשיו אתה תשלח את הדיסקים "הצרובים"

• הוסף לסימניות
רק תגיד כמה בדיוק. התחלתי לצרוב. בע"ה יהיה מוכן לפני פסח (או קצת אחרי...)

• הוסף לסימניות
וואו!
סגנון מהמם! כיף לראות עיצובים כאלו כאן...

תמשיך להפתיע....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה