כללי חוו"ד - עיצוב כפולה לאלבום דיגטלי פנורמי.

• הוסף לסימניות
כשהבכורה שלי נולדה, (10 חודשים), החלטתי שבמקום כל פעם ללכת לפתח תמונות (מה שאני לא אעשה - כמו שאני מכירה את עצמי..) שכשהיא תהיה בת שנה בע"ה, לעשות מכל התמונות שיצטברו אלבום דיגטלי,
גדלה לה הנערה, די מהר אפילו הייתי אומרת. ועוד חודשיים בע"ה תחגוג את יום הולדתה הראשון. אז החלטתי שכדאי כבר להתחיל עם האלבום.
אז זהו הדאבל הראשון שעיצבתי, לשיפוטכם.

אגב, בקשר לפלמינגו, עם כל הכבוד - לא התלהבתי בכלל.. מצועצע מדי לטעמי.
החלטתי פשוט לעשות לבד, אומנם לוקח ה ר ב ה יותר זמן. אבל זה שווה את זה (את זה תחליטו אתם)

עוד התיעצות לגבי הדאבל המצו"ב,
*התמונה הגדולה שעל הפרחים, ממוקמת טוב? מספיק בולטת? לא נבלעת?
* שאר הריבועים - לעשות אולי מסגרת? צל? משהו או שלא לגעת?
*והטקסט, איפה ואיך כדאי למקם?

תודה!

קבצים מצורפים

• עמוד פורים copy.jpg
    1.8 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
יפה מאד- ממש חמודה
בתמונה הגדולה, היכן נעלמה היד השניה??

• הוסף לסימניות
השרוול מכסה אותה..

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד!
השילוב של הטקסט עם הדבורות מאוד מוסיפים.
לגבי הריבועים- נראה לי שיותר נחמד אם הם יהיו בצורת כוורת (משושים)

• הוסף לסימניות
התכוונת בטח כוורת, האמת חשבתי על זה, אבל סתם התעצלתי, כי לא הייתי בטוחה שזה יהיה יפה יותר..

• הוסף לסימניות
מקסים, אהבתי!
חושבת שלא צריך לגעת בכלום.
איזו השקעה! יפה לך.

• הוסף לסימניות
הכנו עכשיו אלבום דיגיטלי כמוך, בעבודה עצמית ובמיקום הjgeg בתוכנת cbook עפ"י המלצת אחד החברים כאן, והיינו מרוצים מאוד! גם מהשרות וגם מהתוצר!
cbook נמצא בירושלים אך יש להם שליחים לכל הארץ.

• הוסף לסימניות
אכן, הם נהדרים. עשיתי אצלם לוח שנה.

• הוסף לסימניות
עצוב מקסים,קצת מפריעה לי המסגרת השחורה שסביב החמניה האמצעית, שלא דומה לאחרות.

• הוסף לסימניות
איזה חמוד...
גם התמונות וגם העיצוב.
גם אני כנ"ל מתכננת אלבום מרוכז של כל השנה.

מה יוצא יותר יפה בCBOOK ספירלה 300 גר' או ספר?

• הוסף לסימניות
ודאי שספר..

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אהבתי. אני חושבת שאת החמניות אפשר להקטין, (הצהוב מידי צועק ) ולהגדיל את הילדה. או לחילופין להגדיל תמונת פנים אחת שיראו יותר את הילדה.
לגבי פלמינגו , אני חובת גם שהעיצוב יותר מידי מצועצע.

• הוסף לסימניות
יפה יפה יפה!!!!
את מוזמנת אלי כשתסיימי... (3 בנות מחכות בתור-עם יותר מ-1000 תמונות)

בחמניה השמאלית יש חלק קטן אדום--לדעתי הוא מפריע
הריבועים מעולים-לא הייתי נוגעת

• הוסף לסימניות
מקסים! מקסים! מקסים!

חוץ מהעיצוב נהניתי מאוד מן הרעיון להכין אלבום דיגיטלי במקום אלבומי הילדים.

אולי אחשוב על זה גם אני... (יש לי בת כמעט באותו גיל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה