- הוסף לסימניות
איך ציפורי בכינרת מבחינת חדרים ומבחינת אוכל?הוא יותר בסגנון בוטיק
בניין קטן , פחות חדרים , פחות אנשים
ויש מעלה דווקא עכשיו שהשיפוץ עדיין טרי
נמצא בין ציפורי בכינרת לכינורות
תודה
איך ציפורי בכינרת מבחינת חדרים ומבחינת אוכל?הוא יותר בסגנון בוטיק
ויש מעלה דווקא עכשיו שהשיפוץ עדיין טרי
נמצא בין ציפורי בכינרת לכינורות
ואיך האוכל שם?התמונות עדכניות.
לגבי הצהרים אין לי מושג היינו שם 2 שבתות
מאד יעזור לי לשמוע חוות דעת ממי שהיה שם לאחרונה במלון מיתריםאשמח לשמוע המלצות מה יותר עדיף-
ציפורי בכינרת, מיתרים או כינורות
סגנון של כינורות[אותו בעלים]מאד יעזור לי לשמוע חוות דעת ממי שהיה שם לאחרונה במלון מיתרים
היית שם לאחרונה ?אני מדברת על סופשסגנון של כינורות[אותו בעלים]
אותו אוכל[אולי קצת יותר מכנורות]
הבונוס הגדול שזה בוטיק-הרגשה היימיש,בשונה מכינורות,שזה המוני....
השירות יוצא מן הכלל.....
הוא יותר בסגנון בוטיק
בגלל שזה מלון יחסית קטן, יש הרבה יותר פרטיות ממלונות אחרים.
הבונוס הגדול שזה בוטיק-הרגשה היימיש,בשונה מכינורות,שזה המוני....
השירות יוצא מן הכלל.....
נראה לי במיתרים יש באזור ה30 חדריםכמה חדרים יש במיתרים בהשוואה לכינורות וציפורי?
עד כמה המלון הזה קטן?
וכמה בציפורי ובכינורות?נראה לי במיתרים יש באזור ה30 חדרים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים