כללי חוו"ד על לוגויים שבניתי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חו"ד.

ותודה על כל האלמנטים שקבלתי דרך האתר. יישר כח לכל החברים היקרים והמסורים דקהילה קדושה פרוג. תודה רבה רבה

קבצים מצורפים

• kudu.jpg
    KB 198.8 · צפיות: 34
  • 83769.jpg
    KB 54.8 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
מדהים!
זה כמו לראות פאזל מתחבר!
מאיפה הכתר?ראיתי אותו היום בעוד מקום.
אתה בטח יודע איפה...

• הוסף לסימניות
את הכתר בניתי לבד. ראית כנראה משהו דומה, סה"כ אתמול בניתי את זה.

• הוסף לסימניות
פרומער אני סורקת לך אותו
תגיד לי אם אתה קשור לזה

• הוסף לסימניות
הנה

הכתר נראה אותו הדבר רק שבמודעה הוא קצת מכווץ (לרוחב)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 146.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אכן כן. אני עשיתי את זה אתמול בצהריים.

את לא שמה לב לאחד השמות של החותמים??????????

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה ומרשים
לי קצת מפריע הצורה ששהמגילות למעלה נכנסים
הלוגו של קרלין מושלם יפה ונקי

• הוסף לסימניות
מותר להעיר/ להאיר?
הלוגו של קרלין יפה מאוד, אבל כבד עלי....

קלין סטולין- מאוד נקי ומרשים אבל חסר לי משהו. לא עוד אלמנט אלא לעשות אתהכדור צורה יותר מעניינת אולי?

המודעה מדהימה, שילוב מיוחד ביותר!!!

• הוסף לסימניות
עבודות יפות מאוד (כרגיל) ומושקעות.

בלוגו של קרלין הייתי אישית מעדיף ידיים יותר חיות (קווים אולי יותר מעוגלים וזורמים), אבל זו בהחלט רק העדפה אישית.

• הוסף לסימניות
כולם יפים, רק זה אם הוילונות הייתי שם צל תחת הוילון כי הרקע זה אותו צבע וככה הרקע יראה פנימה

• הוסף לסימניות
עבודות מאד יפות. במיוחד הלוגו לתולדות אהרן, מלא חיות!

• הוסף לסימניות
בלוגו של קרלין חסר בטקטס באנגלית hadadit

• הוסף לסימניות
מיוחד, במיוחד הלוגו הראשון של תולדות אהרן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה