כללי חוו"ד על פלייער לחנות

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות פלייער קבוע מידי שבוע, כל שבוע עם מוצרים אחרים.
(הטלפון לא נכון אל תנסו)

מה אתם אומרים על העיצוב, על הלוגו, ובעצם על הכל.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 193.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!!

ולהערות:
1. להעבות את הקו הלבן המסגרתי של שם החנות.
2. ששני הכוכבים לא יהיו אותו צבע.

בסך הכל- מודעה על רמה. משדרת אמינות.

• הוסף לסימניות
אם אתה בונה כבר גריד אז שיהי' מושלם, תמשיך למטה את הסגנון שהתחלת,
במצב העכשוי הוא נראה קטע גזור מועד הרבנים וגם למעלה מסביב ללוגו---

בעיקרון, צבעים מצויינים, אם כי הצורה של הריבועים מזכיר את 'ברכל' אך אם המביט כבר העתיק אותו לצרכנית 'ברכת הארץ'
אתה גם מורשה להעתיק אותו לירושלים---

בהצלחה לך חסיד---

נ.ב. חסר הסמל של כשרות בעלזא.

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
רק יש לי בעיה עם החלק הלבן שרשום שם עידן חדש...
כדאי להגדיל את הפונט שהטקסט יתפוס חלק נכבד ממנו...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ומושך
משהוא קצת שונה בסוג המודעות הזה,
לא אהבתי את הכוכבים עם ה"שפריץ" האדום אולי בצבע אחר יראה טוב יותר

• הוסף לסימניות
את הטקסט למטה הייתי ממליצה להוריד לגמרי או להזיז למקום צדדי. מבחינתי בפלייר שבועי הוא .
מיותר לחלוטין .
מה שכן - יתכן שכדאי להוציא פלייר נפרד במיוחד בשבילו או אולי צד שני

• הוסף לסימניות
אני מאד אוהבת. ומצטרפת ל - CMYK בקשר לוועד הרבנים, תנסה לעשות את אותו המלבן כמו בחלק העליון גם בחלק התחתון, והטלפון לא צריך להיות עד כדי כך גדול, את המילים אספקה תוך וכו' תנסה להכניס לאמצע המודעה.

וכן, נראה לי שההצללות בכוכבים האלו מיותרות.

• הוסף לסימניות
איך זה נראה לכם עכשיו?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 348.8 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה, מעניין ומודרני

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
השני יותר מוצלח
השפריצים מתנגשים בטלפון
ואת הצל השחור מתחת לשפריץ האדום להוריד

חוץ מזה מצויין

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
הכי חשוב כאן אם אינני טועה זה המבצעים של השבוע, לכן לדעתי כדאי להגדיל מאוד את המחירים, ואפילו הייתי מוציא אותם מהעיגול.
ואולי צלליות עדינות מאחורי המלבנים.

• הוסף לסימניות
השני מקסים.
לגבי הכיתוב למטה, כמו שכבר אמרו זה אכן מיותר כל שבוע. אולי לתמצת את הרעיון למשפט אחד ובכתב גדול יותר.

• הוסף לסימניות
לדעתי, השני מושלם.
עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אך מזכיר קצת את הפרסומים של קרן הישועות וכו'

• הוסף לסימניות
השני מקסים!
רק הכתום מידי כתום לי בעיניים ומתנגש בצורה לא מחמיאה עם האדום - הייתי הולכת על כתום עם פחות מג'נטה.
אולי גם כדאי כמו שהציעו לפני לתמצת את רעיון הטלמרקט לסלוגן קצר וקולע. זה יותר פרקטי בשביל פרסום שחוזר על עצמו מידי שבוע. (בשוע הראשון תוכלו להוסיף בשתי שורות מחת לסלוגן את הפירוט, ואח"כ כבר לא יהיה בהן צורך).
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא כל כך זול...

לכל צבע יש מסר. אדום וכתום עדיין לא כל כך זולים. צהוב בוא צבע זול, אז לך על צהוב וכתום שהוא כמעט אדום.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ומקצועי, אולי תהפוך את השפופרת לכיוון השני
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה