כללי חוו"ד על תוכניה בסגנון חסידי

• הוסף לסימניות
הלקוח ביקש במפורש תעשי בסגנון חסידי! :eek:
אז פשוט קפצתי למים...
אנא חוו את דעתכם על הנסיון הראשון שלי בתחום... אני מרגישה שזה לא מספיק, חסר משהו...
אתם המומחים, תעזרו לי לשפר ולשפץ...
ועוד שאלה קטנה, איך עושים אותיות מורחבות באופןטייפ?
תודה רבה!

צפה בקובץ המצורף 6235
צפה בקובץ המצורף 6236

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 162.9 · צפיות: 23
  • 83769.jpg
    KB 190.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יפה מאד מאד! אולי תשני את הצבעים של הטקסט למטה מצהוב לצבע מתאים יותר - חום או משהו כזה

• הוסף לסימניות
מהעבודה אפשר לראות כמה שהפורום עוזר לגרפיקאיים.

יפה ושיהיה בהצלחה

• הוסף לסימניות
חסידי משו משו!! נסיון ראשון בתחום?? וואו. בהחלט יפה ומתאים לחסידים.
אין לי מושג מה גודל העבודה הסופית שלך, אבל אם זה A5 או A4, אזי הפונט גדול מדי.
אני מבינה שזו סה"כ תכניה אבל בכ"ז, עדיף להקטין פונט שלא יקפוץ בעיניים וע"ח זה יהיו יותר שוליים בצדדים. יותר קריא ככה. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
באינדיזיין, זה פשוט ממש - גשי ל'אות' - ושם ל'גליפים' - יפתח לך חלון צף, ובו תבחרי ב'הצג' - תסמני 'חלופות לבחירה' הוא אמור להציג לדוגמא ל' רגילה, מורחבת , ול' עם הרגל העליונה מתקפלת ימינה, וכו'...
אם זה בפסקה שלמה (כמו שפרומער עשה שם) את צריכה לבחור בחלונית הפסקה ב'ישור' - naskh, והוא מרחיב אותיות אוטומטי, ומסדר טוב את הפסקה. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מעניין אצלי אין אפשרויות האלו ב'חלופות לבחירה'

• הוסף לסימניות
באיזה פונט ניסית? אני עשיתי לאחרונה בליבורנה, ועבד מעולה!!
הוא סדר פסקאות ממש יפה

• הוסף לסימניות
גם אני בcs2, בטוח שהוא opentype, אם לא אין מצב....

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
קרבנות ולא קורבנות, וכן להחליט על שם 'פנטזיה' אודיטוריום או אולם.

• הוסף לסימניות
כמה עצות לתועלת:
הצל של הכינור לא נראה ריאליסטי. נסי לשפר אותו
האובייקטים שהבאת נראים מולבשים אחד על השני ולא זורמים בטבעיות. דרושהפה הרבה עבודה של הצללה נכונה, יצירה אורות וצללים על האובייקטים לשילוב נכון וטבעי.

העיטור הצהוב בדף השני מאוד לא מתאים. נסי עטור אוורירי ופסטלי יותר בגווניו. ולא כל כך בולט.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אוהב ישראל, אתה יכול לתת לי הסבר יותר מפורט,
אני פשוט לא מכירה את הטכניקה הזאת.

• הוסף לסימניות
לי אין ביקורת!
אל תשכחי גלישה ! אני רואה שזה מידי צמוד לחיתך!

• הוסף לסימניות
תמיד אני עושה מסגרת לבנה של 5 מ''מ מכל הכיוונים כדי להתרשם טוב...
בסגירה לדפוס אני מורידה את זה ומוסיפה בליד.
בכל אופן תודה!

• הוסף לסימניות
מאיפה אפשר לקחת תמונות מהסגנון של הוילון שבמודעה ...?

• הוסף לסימניות
ומה לגבי זכויות יוצרים על אותם וילונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה