כללי חוו"ד >> פורזץ ושערים

• הוסף לסימניות
בהמשך לזה >>>

זה הפורזץ והשערים לספר הנ"ל אשמח לחוות דעת...
פורזץ הדמייה.jpg
הדמייה שער מגן.jpg
הדמייה שער.jpg

• הוסף לסימניות
יפהפה... אין מילים.

• הוסף לסימניות
מאד יפה ומקצועי!

• הוסף לסימניות
מיקום מענין לתבת הטקסט בראשון ובשמאלי. אני לא רואה טוב את הפונט של הצד הימני אפשר בבקשה להעלות שוב?

• הוסף לסימניות
מיקום מענין לתבת הטקסט בראשון ובשמאלי. אני לא רואה טוב את הפונט של הצד הימני אפשר בבקשה להעלות שוב?
כנראה שהבעייה באתר כי זה באיכות טובה...

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד! נותן תחושה של מודרני ותורני ביחד!

• הוסף לסימניות
וואו...
איך פספסתי ת'כריכה המדהימה...
והשערים כ"כ משלימים
הכל בצורה מקצועית ונעימה לעין!!

טוב, מזמן העבודות שלך הפכו לסוג של השראה - - -

סתם שאלה קטנה-
למה החלטת ללכת על ישור לשמאל בעמ' הימני בפורזץ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו...
איך פספסתי ת'כריכה המדהימה...
והשערים כ"כ משלימים
הכל בצורה מקצועית ונעימה לעין!!

טוב, מזמן העבודות שלך הפכו לסוג של השראה - - -
תודה רבה!

סתם שאלה קטנה-
למה החלטת ללכת על ישור לשמאל בעמ' הימני בפורזץ?
אני לא יודע למה הוא עשה זאת
אבל היישור הזה עושה את הפורזץ!
זה מכניס חדשנות....

ת'אמת שלא חשבתי על חדשנות ברגע ההוא! מלא לא יצא יפה וימין... נו שוין אז שמאל! אבל תכל'ס עכשיו שאני חושב על זה זה באמת משדרג ומכניס חדשנות.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע למה הוא עשה זאת
אבל היישור הזה עושה את הפורזץ!

ת'אמת שלא חשבתי על חדשנות ברגע ההוא! מלא לא יצא יפה וימין... נו שוין אז שמאל! אבל תכל'ס עכשיו שאני חושב על זה זה באמת משדרג ומכניס חדשנות.

זה רק אומר שהעיצוב אצלו בנשמה!!!!!!
כבר הזכרתי בעבר שבכל עבודה שלו יש חידוש, וכל העלאה חדשה מוכיחה את זה שוב. (ושוב.. ושוב..) האשכולות הללו הם בבחינת גזור ושמור, למען יעמדו ימים רבים, איך מדבר כה פשוט וסתמי כמו פרוזס יכול להיות פתח כניסה כה מרשים לספר עצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה