כללי חוו"ד - פרסומת לעצמי

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• עיטורים פלוס - מיתוג מחדש.png
    KB 98.1 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
כמה דברים שקפצו לי לעין...
1. חסר צבע במודעה- למה רק שחור לבן? כדאי להוסיף אפילו עוד צבע אחד.
2. השורה עם סוגי העימוד- הייתי מנסה לעשות כתמים במקום שורות שורות בכל סוג עימוד, הכתמים מאפשרים להוסיף צבעוניות (אם תוסיפו את הצבע האחד לפחות), יוצרים סדר בעין ומאפשרים להמשיך את הסדרה ע"י אייקונים ולא "ציור של-" (כמו עם הנורה ששמתם ב"שערים").
ענין ה"ציור של-" מתבטא גם בשורה מתחת, שם יש איור של יד במקום אייקון, וזה לא מספיק אחיד עם שאר השותפים לשורה...

• הוסף לסימניות
לא שייך לענ"ד לשים את הלוגו של פונטייפ - ללקוחות שלך זה לא אומר כלום
עדיף לקחת אות אחת מאיזה פונט יפה ולשים

• הוסף לסימניות
הלוגו עם הספר הפתוח, לא מובן בשניות הראשונות,
הייתי צריכה להתבונן בשביל להבין מה זה...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השחור לבן מרחיק את העין מלהביט מה כתוב בפנים והטקסט מידי דק ולא ברור.
ולגבי הלוגו הזכירו פה שהוא ספר.. ממש לא ניראה.
בעיניי היה ניראה מגבעת ולא ספר פתוח...
תנסה אולי להדגיש את הדף האמצעי או ליצור סימניה

בהצלחה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1899585:
לא שייך לענ"ד לשים את הלוגו של פונטייפ - ללקוחות שלך זה לא אומר כלום
עדיף לקחת אות אחת מאיזה פונט יפה ולשים

אם כוונתי שאני משתמש עם פונטים מובחרים.
ובמקרה זה כמובן של פונטייפ
למה זה אמור להוות בעיה?

כמובן שלא נראה לי שניתן לטעות מהמודעה כאילו אני מטעם פונטייפ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות גרפיק;1900134:
השחור לבן מרחיק את העין מלהביט מה כתוב בפנים והטקסט מידי דק ולא ברור.
ולגבי הלוגו הזכירו פה שהוא ספר.. ממש לא ניראה.
בעיניי היה ניראה מגבעת ולא ספר פתוח...
תנסה אולי להדגיש את הדף האמצעי או ליצור סימניה

בהצלחה..

תודה רבה
כבר פורסם
אבל תודה על ההארה הנפלאה
בעז"ה יתוקן.
אשמח כמובן לקבל הערות והארות נוספות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1900888:
אם כוונתי שאני משתמש עם פונטים מובחרים.
ובמקרה זה כמובן של פונטייפ
למה זה אמור להוות בעיה?

אני אינני גרפיקאית ולא מכירה כלל את האייקון הזה של פונטייפ. הוא לא אומר לי מאומה (באשכול הזה הכרתי אותו לראשונה)....

• הוסף לסימניות
תעלה בבקשה את החוברת שהנפקתם בטוב טעם,
אינדקס מפורט להסתייע דרך המייל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסף שטיין;1902591:
תעלה בבקשה את החוברת שהנפקתם בטוב טעם,
אינדקס מפורט להסתייע דרך המייל...

אני ביצעתי רק את העימוד

• הוסף לסימניות
בבקשה! - כפי מה שהתקבל במייל:

שלום וברכה

מצורף בזה אינדקס המידע המעודכן לשירותים הניתנים על ידי המייל.

תקוותנו שיהיה לכם המידע המצורף לתועלת רבה, ונזכה לשמור נפשנו ונפש בתינו מכל פגע רע...

בזכותכם ובעזרתכם הגענו עד הלום ונמשיך בעזרת ה' למען הכלל!
העדכונים והמידע ששלחתם לנו הביאו את האינדקס למצבו הנוכחי, הפניות הרבות העידודים ההארות וההערות הם אלו שהוכיחו את חשיבות ונחיצות הפרוייקט הזה, קידמו אותו ועוד יקדמו אותו לתועלת כולנו.
המשיכו לעדכן ולהעיר את תשומת ליבנו! רק כך נוכל להועיל יותר!!!

במידה ואתם מעוניינים במידע ושירותים נוספים שיהיה אפשרי לקבל אותם במייל בלבד, או שיש לכם רעיון שיוכל להועיל לכלל המשתמשים במייל בלבד, תוכלו לכתוב לנו על כך ואנו נשתדל בל"נ לסייע בעניין או לטפל בזה ובמידת הצורך אף להביא את הדברים בפני מי שיוכל לספק את השירות, אם הוא אכן נצרך והגיוני.

יחד נעשה זאת!

אנא, המשיכו להפיץ את פעילות הגמ"ח כמה שיותר בין מכריכם (תוכלו לשתף הודעה זו על ידי לחיצה על 'העבר') לתועלת כלל ישראל!
כך, בזכותכם ובעזרתכם, יחד נראה לכולם שאפשר להסתדר היטב תוך שימוש במייל בלבד ונחסוך מכולנו את השימוש המיותר באינטרנט.

זכרו! ככל שתפיצו יותר את פעילות הגמ"ח כך נוכל להשיג יותר את המטרה בתחומים נוספים וכך נוכל לדרוש מבעלי שירותים נוספים אפשרות לקבלת השירות שלהם במייל לתועלת כולנו...

במידה שלא קיבלתם מייל זה מהכתובת של הגמ"ח כנראה שעוד לא נרשמתם לקבלת העידכונים שלנו, תוכלו להצטרף בכתובת המייל של הגמ"ח <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• אינדקס מידע לשירותים הניתנים במייל.pdf
    KB 679.2 · צפיות: 545

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה