חוו"ד ציור קיר

• פותח הנושא amr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צויר במכחול (עם צבעי מים-כמובן) על קיר בגן ילדים,

אשמח מאוד לקרוא את תגובותיכם!

שרה

קבצים מצורפים

• SDC12330.JPG
    1.5 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
וואוו, יפה אד!
כמה זמן לוקח כזה סדר גודל?

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש!!!
להבא עדיף לצייר עם אקריליק.

• הוסף לסימניות
מדהים!
אבל משום מה נראה שהצוואר של פו מעט ארוך מדי - אבל זה כמעט לא מורגש

• הוסף לסימניות
איזה השקעה!

• הוסף לסימניות
מ-ת-ו-ק!

• הוסף לסימניות
מ ה מ ם ברמות !!!!!!!!!!!!

:)הציור הכי יפה שראיתי בחיים שלי .תודה רבה לאה שווב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amr;887935:
:)הציור הכי יפה שראיתי בחיים שלי .תודה רבה לאה שווב
אגב תודה על הקוד והשם משתמש כך יכולתי לראות.כנ"ל גם בתגובה של עוצר נשימה .

• הוסף לסימניות
יוווווו
הציור היפה ביותר שראיתי בעולם!!!

צרפו בבקשה טלפון להזמנות.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד אהבתי

הירוק צריך להיות יותר ירוק צהוב

• הוסף לסימניות
שרה יקירתי!
שבוע טוב ומבורך!
התמונה מדהימה! הדובי מביע שפע בטחון עצמי, וזה אומר לי הרבה...
תגובה של מירי:
בטח המזמינים קיבלו יחס אישי נחמד ביותר, כמו שאני זוכרת אותך...המון הצלחה בהמשך!!!
רחלי מגיבה:
מתוק בימיוחד
ו....................................................נפגש עוד השבוע בבית המקדש בע"ה!!!!

:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה