כללי חוו"ד ראשונית

• הוסף לסימניות
תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.5 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בבקשה שים פונט יותר מעניין וחדש...

• הוסף לסימניות
קצת שינויים

תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.5 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
הוילון נראה מאוד תקוע.
הצל לא מוסיף כלום לכסאות להיפך הוא גורע.
הדבר היחיד שצריך צל ביצירה זה התמונות שעל הקיר וגם זה מאוד עדין

• הוסף לסימניות
אם יצא כמו שהבן אדם רוצה זה יהיה כריכה לספר מסויים

• הוסף לסימניות
פעם שלישית גלידה???
כמובן שהצבעים השתנו קצת

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.4 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אני מתנצלת, ששוב אני לא מצליחה לפרגן כל כך לעבודה שלך, אבל הכל נראה מודבק ומלאכותי.
הגובה של החלון מעל השולחן לא טבעי בכלל (תחשוב על אדם שיכול לשבת ליד השולחן - איך הוא יוכל למשל לפתוח את החלון??), יש המון שטח ריק על הקיר, והוילון לא פרופורציונלי לחלון עצמו.
אני מציעה: תיפטר מהתמונות המיותרות בצדדים, ותגדיל באופן היסטרי את שולחן השבת ואת החלון, שישבו הרבה יותר קרובים אחד לשני

• הוסף לסימניות
אה, ואז תתקן את הצבעים. אתה מוזמן לחזור להצעה שלי על העבודה האחרונה שלך שהערתי עליה - תתחיל עם עפרון. ותחליט על פלטה (מערך צבעים) לפני שאתה מתחיל. חפש חומר על תיאוריית צבע, זה לימוד ששווה כל רגע.
תחליט מה אתה רוצה, ורק אחר כך תיגש למחשב.
אתה רוצה שאנשים יסתכלו על הספר ויגידו, או, אני צריך לראות מה יש בתוך הספר הזה, אני צריך שיהיה לי ספר כזה בבית. לא שיגידו, "איזה יופי של מחשב יש לגרפיקאי שעשה את זה".
שוב סליחה, אבל אני חושבת שאם תקשיב, רק תרוויח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה