חוו"ד | שוק ארבעת המינים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1399466:
הפקה מקסימה, יפה ומרגשת
הכי אהבתי את מוכר ההדסים....
התפעלתי במיוחד מהסאונד (חוץ מזה שהוא לא ממש תואם לקצב הדיבור)
אולי תשתף אותנו איך עושים בכזו מומחיות את השילוב בין רעשי הרקע לדוברים, באילו מקרופונים השתמשת? ראיתי מיקרופון דש רק על הדובר הראשי,

מיקרופון דש של סנהייזר
מיקרופון דינאמי של ROAD
ובאין ברירה אפילו במיקרופון של המצלמה

עריכת הסאונד בתוכנות סאונד כגון קיובייס בתוספת אי אילו פלאגינס
התוכנית מצולמת ונערכת בקצב מהיר ללא זמן להתמהמה (צולמה ונערכה באותו יום)
ועל כן לפעמים אין זמן לשבת ולתקן ולערוך כל מיני תיקונים קטנים למרות שיכולתי עוד לשבת על זה שעות.

נכתב ע"י מאהמם;1399634:
באיזה מצלמה השתמשת?
60D של CANON
עם הפריצה של Magic lanthren

נכתב ע"י Rotem100;1399685:
מדהים ומקצועי!
תודה על השיתוף.
מאוד אהבתי את המשחקים עם הפוקוס. -אין הרבה שמצליחים לעשות את זה בצורה מעניינת וגם שמובילה את העין נכון.

אני מאד אוהב לשחק אם הפוקוס (אפילו כשלא צריך:) )
זה נותן תחושה של ראליסטיות של כתבת שטח ולא של סרט מבוים.
אני משתמש בFOLOW FOCUS שנותן לי אפשרות למשחק בפוקוס ללא טילטולים מיותרים של המצלמה.

• הוסף לסימניות
קודם כל, מדהים ומקצועי!
תענוג לעיניים.

ברשותך,
מה זה הפריצה של Magic lanthren?
וכן, מה זה FOLOW FOCUS?
אשמח להחכים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;1399993:
קודם כל, מדהים ומקצועי!
תענוג לעיניים.

ברשותך,
מה זה הפריצה של Magic lanthren?
וכן, מה זה FOLOW FOCUS?
אשמח להחכים...

המצלמות מגיעות עם המערכת ההפעלה הבסיסית שאותה קנון ייצרה
אך יש המון דברים שהם לא הכניסו משיקולים כלכליים (מתוך רצון שתקנה דגמים יותר מתקדמים וכדו')
ובמיוחד בצילום וידאו עם מצלמות DSLR שהמבנה האגרונומי ויכולות השליטה מוגבלות אלו דברים מאד נחוצים.
כגון:
1. סאונד
השליטה על הסאונד תוך כדי צילום או האפשרות לראות על המסך אם יש בכלל סאונד
גם רוב המצלמות אינם מגיעות עם חיבור לשמוע סאונד דרך אוזניות ועם התקנת התוכנה זה אפשרי (חיבור דרך USBׂ)
2. צילום VIDEO HDR/RAW
הפריצה נותנת לצלם אפשרות לצלם באיכויות גבוהות יותר ותמונה חיה יותר ואלו דברים שעד היום היה ניתן לצלם רק במצלמות היקרות (שמצלמות בעיקר ב4Kׂ)

ועוד מאות אפשרויות שכל צלם רק היה יכול לחלום עליהם בלא הפריצה

ואגב המפתח ניסה למכור אותה לCANON והם לא רצו אותה כי זה היה פוגע להם במכירות

FOLLOE FOCUS זו רצועה או גלגל שיניים המתלבש על גלגל הפוקוס בעדשה ונותן גישה ותזוזה יותר נוחה

תמונות מצורפות

קבצים מצורפים

• image.jpg
    KB 11.4 · צפיות: 16
  • follow-focus-SFOCDMKII-2_1024x1024.jpg
    KB 46.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יפהפה, אוחח איזה צילומים:)
מפריע לי רק הצבע של "המגיש", קצת אדמדם מידיי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1400153:
יפהפה, אוחח איזה צילומים:)
מפריע לי רק הצבע של "המגיש", קצת אדמדם מידיי.

כנראה שזה הצבע האמיתי שלו:)
סתם. גם לי זה מפריע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YONI10;1400077:
המצלמות מגיעות עם המערכת ההפעלה הבסיסית שאותה קנון ייצרה
אך יש המון דברים שהם לא הכניסו משיקולים כלכליים (מתוך רצון שתקנה דגמים יותר מתקדמים וכדו')
ובמיוחד בצילום וידאו עם מצלמות DSLR שהמבנה האגרונומי ויכולות השליטה מוגבלות אלו דברים מאד נחוצים.
כגון:
1. סאונד
השליטה על הסאונד תוך כדי צילום או האפשרות לראות על המסך אם יש בכלל סאונד
גם רוב המצלמות אינם מגיעות עם חיבור לשמוע סאונד דרך אוזניות ועם התקנת התוכנה זה אפשרי (חיבור דרך USBׂ)
2. צילום VIDEO HDR/RAW
הפריצה נותנת לצלם אפשרות לצלם באיכויות גבוהות יותר ותמונה חיה יותר ואלו דברים שעד היום היה ניתן לצלם רק במצלמות היקרות (שמצלמות בעיקר ב4Kׂ)

ועוד מאות אפשרויות שכל צלם רק היה יכול לחלום עליהם בלא הפריצה

תודה על הפרוט!
אני חדשה עכשיו עם ה-DSLR ובאמת הקטע של הסאונד ממש מפריע,
אבל הבנתי שאמורים לחבר מכשיר הקלטה ואז זה פותר את הכל, לא?
כי במילא המצלמה מגיעה עם כרטיס קול מאוד בסיסי וכל מיקרופון הכי טוב שאחבר אליה לא יתן את התוצאות המקסימליות.

זה פשוט תוכנה שמתקינים על המצלמה?
איך אפשר להשיג אותה?

• הוסף לסימניות
עבודה יפהפיה, אשמח לפירוט בנושא הציוד הנלווה והתוכנה. איפה קונים אותה? איך מתקינים אותה?

• הוסף לסימניות
עבודה ממש מקצועית ויפה!
ההשקעה הרבה ניכרת!
הצלחות

• הוסף לסימניות
האם צריך ידע מסוים בהתקנת התוכנה הזו?
זה לא יכול להרוס בה משהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה