כללי חוו"ד- תווית לצנצנת דבש

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע דעתכם!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 1,011 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
משובח!
הייתי מוסיף קצת קונטרסט לתמונה.

• הוסף לסימניות
מקסים!
הייתי מוסיף איזו תמונה של פרח הדרים עם עלה ירוק כדי לשבור את האפרוריות אבל בגדול אהבתי מאוד.

• הוסף לסימניות
מעולה.

איך מישהו אמר פה פעם?

"היינו רוצים לראות יותר עבודות שלך"

• הוסף לסימניות
מעולה.

איך מישהו אמר פה פעם?

"היינו רוצים לראות יותר עבודות שלך"

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. (אגב יש ספר בשם כזה...)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ושונה מהרגיל . צריך לשפר את התמונה

• הוסף לסימניות
יפה מאד. הייתי משתמשת בפונטים יותר חדשניים

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
מיוחד ומעניין
הצבעוניות התמונה

את המלל דבש דבורים טהור לא הייתי מפצל כך
גם לא משנה גודל כך

שימי לב שהמלל ייצור ואריזה שבצד, לא ילך לאיבוד בהדבקה (קצה מודבק על קצה)
אולי יש צורך למצוא לו מיקום אחר

• הוסף לסימניות
מקסים ומעביר את התחושה של הדבש.

• הוסף לסימניות
מדהים!
לדעתי צריך לשבור מעט את תחושת ה''פעם'' להוסיף עוד פונט אחד מודרני ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה