דרוש מידע חוזה שכירות

• הוסף לסימניות
ברצוני להמשיך להשכיר לאותו שוכר דירה לתקופה חדשה האם אפשר רק לשנות תאריכים
ןלהוסיף בכתב יד פרטים נוספים להחתים וזה קביל?

• הוסף לסימניות
קביל מבחינת מה?
אם אתא סומך על השוכר אז זה בינך לבינו, ומה שכתבתם הוא יעמוד בזה, לא?

• הוסף לסימניות
אפשר להוסיף נספח להסכם שכירות מיום...
ולציין שם שמות, תאריכים חדשים, סכום וכד'

• הוסף לסימניות
אפשר להוסיף נספח להסכם שכירות מיום...
ולציין שם שמות, תאריכים חדשים, סכום וכד'
לוקחים דף כותבים תאריך, ואז כותבים

היות וביום x.x.xxxx נחתם חוזה שכירות בין ראובן ת.ז. ובין שמעון ת.ז.

והיות ששני הצדדים מעוניינים להאריך את זמן השכירות

לפיכך סוכם בין הצדדים כי החוזה יוארך באותם התנאים למשך x חודשים עד ליום x , ובמעמד החתימה יופקדו ביד המשכיר x צקים חודשיים ע''ס 1111 שח כל אחד.

כמו''כ סוכם בנוסף x x x

תאריך
חתימות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לוקחים דף כותבים תאריך, ואז כותבים

היות וביום x.x.xxxx נחתם חוזה שכירות בין ראובן ת.ז. ובין שמעון ת.ז.

והיות ששני הצדדים מעוניינים להאריך את זמן השכירות

לפיכך סוכם בין הצדדים כי החוזה יוארך באותם התנאים למשך x חודשים עד ליום x , ובמעמד החתימה יופקדו ביד המשכיר x צקים חודשיים ע''ס 1111 שח כל אחד.

כמו''כ סוכם בנוסף x x x

תאריך
חתימות
ממש תודה.

• הוסף לסימניות
תעשו חוזה חדש מנסיון זה עדיף..

• הוסף לסימניות
למה לא לחדש חוזה?
כולל הכל מחדש-צ'ק ביטחון וצ'קים נוספים-לעיריה, מים וחשמל.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
מקווה שזה קשור לפה
אני צריכה טופס של חוזה שכירות, אני ימלא תא הפרטים בשביל סיוע בשכר דירה
למי שיש או יודע מאיפה אפשר להשיג חוזה שניתן לעריכה
אודה מאוד

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
מקווה שזה קשור לפה
אני צריכה טופס של חוזה שכירות, אני ימלא תא הפרטים בשביל סיוע בשכר דירה
למי שיש או יודע מאיפה אפשר להשיג חוזה שניתן לעריכה
אודה מאוד
בבקשה

קבצים מצורפים

• חוזה.doc
    KB 31 · צפיות: 72

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לפני כ-3 שנים שכרנו דירה
חתמנו חוזה לשנה, השכירות עלתה 6000 ש"ח, המשכיר, הוא מתווך, השותף שלו "תיווך" לנו את דירתו ושילמנו לו תיווך
לא ידענו שהם שותפים
בדיעבד, התברר לי פה בפורום, שזה לא חוקי...

עברה השנה וביקשנו מהמשכיר חוזה חדש, הוא התחמק בתירוצים שהוא מוכר את הדירה ושברגע שימכור הוא רוצה להוציא אותנו, בינתיים היתה לנו עליה לרגל, בסוף הדירה לא נמכרה
אחרי שנתיים + (שנה+ ללא חוזה) המשכיר פגש את בעלי ברחוב, ערב ט' באב ודרש ממנו לפנות את הדירה תוך שבוע
בעלי אמר לו שאין לנו לאן ולכן אנחנו נתחיל לחפש דירה ונעבור אחרי החגים
מצאנו דירה, קנינו אותה התברר שהיא תתפנה בר"ח אדר (בדיעבד התברר שהעו"ד שיקר כרגע הדירה עוד לא ברשותנו וזקוקה עוד לשיפוץ...)
הודענו למשכיר, הוא דרש שנחפש דירה
לא מצאנו דירה שתתאים לגודל המשפחה שלנו בל"ע ולא מצאנו מישהו שיסכים להשכיר לתקופה כ"כ קצרה
לכן, לצערנו-אנחנו עדיין בדירה השכורה
למה לצערנו? כי כל יום הוא כמו גיהנום
בשבוע שעבר המשכיר ישב איתנו לפגישה והביא את הילדה שלו (כדי שלא נוכל לדבר איתו חזק) ודרש העלאה רטרואקטיבית מאלול בשכירות, הוא דורש העלאה של 1000 ש"ח (מחיר מאוד מאוד גבוה באזור שלנו! מאוד! הסכים להתפשר על 500 וגם זה בטענות שהוא ציס"ע ושמגיע לו עוד)
הוא גם ציין (הוא לא מאיים, מה פתאום?) שבחוזה שכבר לא רלוונטי אנחנו חייבים על כל יום של פיגור קנס של 500 ש"ח
מצד אחד-אנחנו לא מעוגנים בחוזה, מצד שני הוא דורש מאיתנו לעמוד בתנאי החוזה
כרגע הוא דרש מאיתנו להישאר עד ר"ח אייר כי "ניסן זה חודש מת" הוא לא מתכוון להשכיר את הדירה אלא לגור בה אנחנו נשלם חודש נוסף שכירות+משכנתא רק כי הוא דורש
נתון נוסף, הזוג פרוד, הדירה של האישה, היא אמרה שנישאר בשכירות הרגילה ושהוא יעזוב אותנו לנפשינו
נתון נוסף, הוא דורש מאיתנו להכניס חדר שינה אלינו לשכירות, למרות שהוא ראה שאין מקום, הוא דורש מהרהיטים שלנו "להתגמש"

רוצה לדעת מה חוקי, מה לא, מה מותר לנו לדרוש, מה מותר לו לדרוש, מה אסור לו
תודה על כל מענה
יש לי מכונת כביסה די חדשה, פחות מ 3 שנים של קונסטרוקטה,7 קילו
לפני תקופה נפלה הדלת מהמקום. עדיין היה אפשרי להמשיך לכבס, אבל כנראה היא נפלה על הרצפה ונהיה בה סדק
ופעם אחת תוך כדי תוכנית הרתחה הדלת התנפצה מבפנים
הטכנאי הקבוע שדרכו קנינו את המכונה היה לא זמין והייתי חייבת דחוף את המכונה,
מישהו המליץ לי על טכנאי חרדי משלנו,
הוא בא לבדוק ואמר שזה דגם חדש ולכן אי אפשר להשיג את הדלת בתור חלק חילוף
אבל הוא יכול לנסות להשיג את הזכוכית ואת הציר
הוסיף שזה יעלה יקר, לא יודע בדיוק כמה
אחרי זה התקשר ואמר שיעלה 700 שקל וזה מחיר ממש טוב
לא היה לי מושג מה המחירים והייתי צריכה את המכונה דחוף אז סגרתי איתו
איכשהו אחרי שהביא את הציר והזכוכית וחיבר פתאום אין לי ידית לפתיחה, כי חסרה איזו מסגרת פלסטיק לבנה שאמנם נפלה מזמן,
אבל לפני התיקון הייתה ידית ועכשיו אין.
אחר כך בדקתי מחירים במידרג וראיתי שהממוצע להחלפת דלת שלמה זה 450 והכי יקר 600 לדלת שלמה, לא לחלקי חילוף
ראיתי שאפשר גם להזמין ברשת דלת שלמה של מכונת קונסטרוקטה להתקנה עצמית ב 460 שקל,השאלה איך אפשר לדעת אם מתאים לדגם שיש לי
לסיכום השאלה שלי האם זה מחיר הגיוני לדרוש 700 שקל ולתת תוצאה לא יפה ולא נוחה
או שזה סתם ניצול המחיר מופקע, ונפלתי בזה רק כי סמכתי עליו שהוא מאנש, הוגן
שלום וברכה,
ברצוני לברר בשביל מכרים-

אנו מנסים לאתר אנשים שרכשו דירה בפרויקט מגורים בעיר נתניה לפני כשנתיים במסגרת מודל התשלום ‎7/93.

מדובר בדירות חדשות שנרכשו “על הנייר”, כאשר בשלב הרכישה שולמה מקדמה של כ-7% ממחיר הדירה, והיתרה אמורה להיות משולמת לקראת מסירת הדירה (כ-93% מהסכום).

הרכישה בוצעה דרך מתווך שליווה את העסקה, ובמסגרת השיווק הוצג לרוכשים כי הרכישה היא על מנת למכור את הזכויות בדירה לפני המסירה.

המתווך גבה על השרות הזה כ-100K תוך התחייבות (לצערנו ללא כל תיעוד/ חוזה) שהוא ימצא קונה לדירה לכשתהיה מוכנה, והרוכשים יגזרו קופון של כמה מאות אלפים (ההפרש בין הדירה על הנייר לדירה המוכנה)

והנה- מתקרב זמן התשלום הסופי- והמתווך מודיע שהוא עשה כל מאמץ אך לא הצליח למכור את הדירה, מה שמשאיר את הרוכשים להתמודד לבד עם הצורך לשלם/למצוא קונה, בתוספת ההפסד העצום של הכסף שהוא גבה מהם ללא כל תמורה.

הבנו שישנם עוד קונים רבים שנפלו בפח...

המטרה שלנו היא ליצור קשר עם רוכשים נוספים כדי:
• להבין האם קיימים מקרים נוספים עם מאפיינים דומים
• להחליף מידע בין הרוכשים
• ולבחון אפשרות להתייעצות משפטית משותפת במידת הצורך

אם אתם:
• רכשתם דירה בפרויקט מגורים בנתניה לפני כשנתיים במסגרת עסקת ‎7/93
• נכנסתם לעסקה דרך מתווך שהציע ליווי או סיוע במכירת הדירה לפני המסירה
• או שאתם מכירים מישהו שנמצא במצב דומה

נשמח מאוד שתכתבו כאן, או שתשלחו מייל לכתובת: shenbituach ואז שטרודל ג'ימייל וכו'

בשורות טובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה