חוטי סריגה איכותים לרכישה באינטרנט - היכן

• הוסף לסימניות
בבני ברק לא תמיד יחש את הצבעים שרוצים
וכשיש אין מספיק בכמות
ועד שמזמינים..........

בקיצור
מחפשת אתר אמין (מצידי ישראלי) ששולח מהר חוטי סריגה באיכות טובה
(החוטים שרכשנו בארטדיפו לא טובים לדעתי מתאימים ליצירה חובבנית ופחות לסריגה איכותית)

• הוסף לסימניות
תודה
ננסה אותם :)

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרת הסורגות כאן
אנחנו רוצים לסרוג חולצה
בהוראות המליצו על הצמר הזה
https://www.yarnspirations.com/row-...03.html?dwvar_H97003_color=Autumn Red#start=2
הבעיה שאין להשיג אותו בארץ ולא מצאתי חנות חו"לית שעושה שילוח לצמר הזה לישראל
איך אני יכולה למצוא משהו תואם
לפי מה להסתכל
על איזה צמר/חברה אתם ממליצים
וכן, האם יש משהו בעובי דומה בכותנה?
תודה מראש על העזרה
ואם אפשר לפרט יעזור מאד!! :)

• הוסף לסימניות
טוב,
אני חושבת שהחוט הזה יהווה כתחליף מושלם, יש לי נסיון רב עם החברה וזו חברה מצוינת עם חוטים איכותיים מאד, מדובר באקרילן נעים מאד מאד שלא מוציא צ'פים הוא קצת יקר ביחס לאקרילנים הרגילים, אבל לדעתי שווה כל שקל, לא הייתי ממליצה לך ללכת על כותנה, מאחר וכותנה נוטה לאבד מצורתה, מה שאין כן באקרילן. הוא גם כביס ונח למגע שזה מעלה מאד גדולה.
אגב, יש אפשרות ליבא את החוט הספציפי שכתוב לך בגזרה, אבל החוט + משלוח יעלה מאד יקר,
לדעתי לא מצדיק את המאמץ, אם תתני לי את ההוראות אנסה לעזור לוודא שזה אכן יצא זהה כמו בגזרה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
מצ"ב ההוראות

אגב גם בובות את ממליצה לסרוג מבד אקרילן?
כי סרגנו בובות מחוט כותנה
והוא מתפצל כל הזמן
פשוט סיוט לעבוד איתו

קבצים מצורפים

• סריגת חולצתT.pdf
    2.7 MB · צפיות: 69
  • הוסף לסימניות
ועוד דבר,
לבובות אני אוהבת צבעים חיים
יש לך המלצה לצמרים בצבעים חזקים יותר?

• הוסף לסימניות
בעיקרון את צריכה ליצור ריבוע מתח כמו שמתואר בגזרה אם יוצא לך שונה מאשר בגזרה תצטרכי להתאים את הגזרה לפי ריבוע המתח שלך...

לגבי בובות, אני לא יודעת באיזה חוט כותנה השתמשת, אבל חוט כמו emma cotton לא אמור להתפצל
אני אישית סרגתי את הארנבת הזאת
imag0423_1-jpg.2921

מחוט אקרילן של חברת himalya מעובי יותר דק מאשר נתתי לך בקישור הקודם
לבובות בהחלט אפשר להשתמש בחוטים זולים יותר, אחרי הכל הן לא מיועדות ללבישה, והנוחות שלהן לא מאד חשובה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Desktop5.jpg
    Desktop5.jpg
    2.2 MB · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
ממש תודה על התשובה המפורטת

ביתי סרגה את הבובה הזאת מחוטי כותנה האלו
https://www.artdepot.co.il/חוטי-טריקו-כותנה-/8742-חוטי-כותנה-.html
יש לנו עוד חוטים לעוד בובות (אוטוטו מסיימים בובה נוספת צבעונית) אבל ממש לא עושה חשק להמשיך :(

החוט הזה ממש מומלץ לסריגת בובות,
השתמשתי בו כמה פעמיים ויוצא מעולה!
http://www.gdil.co.il/index.php?pids=34032&theme=he

• הוסף לסימניות
אולי יש למשהיא תרשים לקנגרו?

• הוסף לסימניות
ממליצה על החנות האינטרנטית של מדירה
תוכלי למצוא שם מגוון גדול של חוטים, חוטי רקמה וגם טלאים
בצעתי כבר כמה הזמנות ואני מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
וואו אלופות!
יצירות ממש מרשימות!

הלוואי עלי סבלנות כזו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה