עזרה חולָה במחלה מהדרום עם בעיית התניידות למרכז- מה הפיתרון ?

• הוסף לסימניות
בעיקרון צד אחד מקבלים מהקופה,
צריך לבדוק בכל קופה לגופה, במכבי נותנים החזר על כל ביקורת, גם לא דווקא לנסיעה לטיפול כימותרפי, יש קופות שמגבילות רק לטיפולים,
האמת שבמכבי אמרו לי שאם רוצים גם החזר על צד שני אפשר לנסות לפנות לקרן מכבי
אני יודעת על משפחות שהצליחו להוציא עוד 50% מהנותר מביטוח לאומי אין לי מושג איך,
כדאי לפנות לעובדת סוציאלית במחלקה היא גם יכולה לעזור ולהפנות לארגונים מתאימים,
בילדים אני יודעת שגדולים מהחיים נותנים גם החזר לנסיעות אין לי מושג אם גם למבוגרים,
אבל לא להסתמך באופן טוטאלי רק על נסיעות של מתנדבים, זה מתיש מתסכל וסוחט,
זה אמנם חסד עצום אבל לא תמיד משיגים נהג ואז ממתינים מותשים לנהג שיבוא שעה שעתיים ולוקחים במפח נפש מונית

• הוסף לסימניות
זה לא מחוברים לחיים יש להם נידות שלהם

יש גם ליד שרה
הבעיה ששניהם זה למוגבלים בניידות, נכים וכדו'
אבל לאשה שצריכה לעבור טיפולים אבל לא נכה זה כנראה לא מתאים

• הוסף לסימניות
יש גם א תנחמי קניבסקי - מחוברים לחיים 0732477777
יש גם דירות נופשמפנקות של העמותות שאפשר להגיע ערב קודם ולישון שם

• הוסף לסימניות
כמו"כ תבדקו יש הרבה בתי חולים שארגוני חסד פתחו חדר שיש שם אוכל (לחמניות קפה ומאפה וכדו'

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
במקרה שאתם לוקחים מונית לשים לב שצריך להפעיל מונה,
כי מחזירים או לפי מונה או מחיר מחירון שבדרך כלל יוצא פחות

• הוסף לסימניות
אולי יש לי נהג שיוצא כל יום ...אבל הנהג יוצא מאשדוד ....השאלה אם זה העיר שאתם צריכים....

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שגרה בבאר שבע ונסעה לתל השומר
בהתחלה נסיעות אך מהר מאד מצאו אצל מי לגור במרכז
זה לא הגיוני הנסיעות האלה כל פעם

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שגרה בבאר שבע ונסעה לתל השומר
בהתחלה נסיעות אך מהר מאד מצאו אצל מי לגור במרכז
זה לא הגיוני הנסיעות האלה כל פעם
קבוע לכל התקופה ??
איך היא נסעה ?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שעל מרחק של שעה מתל השומר קופת הצדקה מימנה דרייברים הלוך ושוב

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על כל ההתגייסות לעזרה
בסוף זה לא רלוונטי התניידות לשם מכל מיני שיקולים שלהם
ושוב תודה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה