חולמת על מטבח וסלון גדולים, מעשי?

• הוסף לסימניות
אשמח אם תציצו על התכנון
מה אפשר לעשו בנתוני השטח הקיים כדי להפוך את הסלון והמטבח למאירי עינים ורחבים יותר
אפשר להגדיל את המטבח על חשבון המרפסת, למי ששואלת
תודה מראש
אפילו זריקת רעיונות תעזור

קבצים מצורפים

• D11.pdf
    4.2 MB · צפיות: 251
  • הוסף לסימניות
הסלון סטנדרטי ולא כ"כ קטן, מה שכן לא נראה לי רעיון טוב לעשות מטבח פתוח, כי הזוית של הפתיחה אינה לכיוון שייצור תחושת מרחב אלא רק יחשוף את ארונות המטבח והמסתעף לתוך הסלון, ובזוית גם לכיוון הכניסה לבית.

• הוסף לסימניות
הסלון סטנדרטי ולא כ"כ קטן, מה שכן לא נראה לי רעיון טוב לעשות מטבח פתוח, כי הזוית של הפתיחה אינה לכיוון שייצור תחושת מרחב אלא רק יחשוף את ארונות המטבח והמסתעף לתוך הסלון, ובזוית גם לכיוון הכניסה לבית.
אם אני מורידה את הקיר האלכסוני
ואת הקיר המבדיל הופכת לחצי קיר- בגובה
יותר טוב?

בקשר לסלון, הוא לא קטן
אבל ביחס למספר החדרים בדירה שמתעתדים להתאכלס בעזרת ה'
הייתי רוצה סלון שיכיל גם כמות אנשים נחמדה
כמו שזה נראה לי כרגע (יש מצב שזה רק נראה לי)
אחרי שנשים ארון ספרים 3 מטר, ספה סטנדרטית ושולחן וכסאות
זה יהיה קצת צפוף, לא?
אדרבא, אשמח לשמוע שאני טועה :)

• הוסף לסימניות
אני לא מעצב, אך לטעמי בעיצוב זה של הדירה המטבח חייב את כל הקירות שלו כדי שלא תיווצר תחושה שהמטבח הוא מרכז הבית.
הסלון אמנם אינו גדול אך הוא בסדר גמור, ובאם הספה לא תהיה פינתית כבהדמיה, וגם השולחן אולי ייעלם, דוקא זה מעוצב מעולה מבחינת ניצול המקום.

• הוסף לסימניות
איך נעלים את השולחן?
מדובר באחד הרהיטים השימושיים :)

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לחשוב על עיצוב קצת שונה למשל לשים את הספה במקום של הארון ואת הארון במקום של השולחן, (שסתם כך זה לא נעים לעין לראות שולחן וכסאות על הכניסה לסלון , ואם זה ארון אפשר לעשות בקצה עיצוב נחמד), ואת השולחן לאורך בקצה הפנימי של הסלון צמוד לקיר ולהזיז בשבת למרכז, לדעתי תהיה יותר תחושת רווח בסלון.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תציצו על התכנון
מה אפשר לעשו בנתוני השטח הקיים כדי להפוך את הסלון והמטבח למאירי עינים ורחבים יותר
אפשר להגדיל את המטבח על חשבון המרפסת, למי ששואלת
תודה מראש
אפילו זריקת רעיונות תעזור
נראה שיש לך שטח יפה.
ויש כמה אפשרויות.
קיר מפריד בין סלון ומטבח הוא קיר שחוסם, ותוחם.
מאוד תלוי מה הצרכים שלכם, וכמה את אוהבים מטבח חשוף.
במצב הנתון, יש צורך בסיבוב גדול מהמטבח לסלון.
שזה לא נח במיוחד בשבת שאוכלים בסלון.
אפשר לבנות קיר איפה שדלת הכניסה למטבח כיום ואז לפתוח מהצד של הסלון.
כמה חשוב לך המרפסת לעומת הרחבת המטבח.
אתם צריכים לחשוב מה חובה, צריך, ומה רוצים.
לפי זה להתקדם.

• הוסף לסימניות
למה לא להעלות ככה?
לכידה.JPG

חושבת שנכון יהיה לפתוח את המטבח אפילו באופן חלקי, הוא קטן מאד
פתיחה שלו תיתן תחושת רחבות
אם אפשר להרחיב אותו ע"ח המרפסת- זה ודאי יתרום לפרקטיות ולעבודה הנוחה בו

יש אפשרות לביטול הקירות הגובלים ואז הוא חשוף לסלון ולכניסה
אפשר להוריד חלק מהקירות או כפי שהציעו כאן- לסגור את הפתח ולפתוח את הקירות האחרים
אפשר לפתוח אך לחצוץ עם שולחן בר מוגבה שינצל שטח נוסף של המעבר לישיבה סביבו
ויש עוד אפשרויות רבות אחרות
אך קשה להתאים אותן אליכם כשלא יודעים מהו הסגנון ומהם הצרכים שלכם
ולכן מציעה לכם לפנות למעצבת עם כל הפרטים והצרכים שלכם ע"מ שתוכל להתאים את צורת המטבח הנכונה עבורכם במקרה זה.

• הוסף לסימניות
סתם לסקרנות- זה בברכפלד?
לא...
זו דירה שאנחנו מתלבטים אם לקנות
אני רוצה לדעת אם יש לה פוטנציאל שמתאים לחלומות שלנו
אם כן, כשנקנה, נלך וודאי למישהי מקצועית...
תודה רבה לכולם, עזרתם לי
נחשוב על זה.

• הוסף לסימניות
לא...
זו דירה שאנחנו מתלבטים אם לקנות
אני רוצה לדעת אם יש לה פוטנציאל שמתאים לחלומות שלנו
אם כן, כשנקנה, נלך וודאי למישהי מקצועית...
תודה רבה לכולם, עזרתם לי
נחשוב על זה.

ב 85 מ"ר אין מקום לחלומות.
זאת דירת 3 חדרים מרווחת שהפכו אותה ל 4.5 על המילימטר

• הוסף לסימניות
תמיד יש מקום לחלומות...!
ענין של סדרי עדיפויות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכל מקרה כדאי להעביר את פתח המטבח לכיוון הסלון כי הוא נורא סמוך לכניסה לחדר, וזה לא מומלץ בכלל בגלל ריחות וכדומה, וגם ענין של פרטיות כי המטבח הוא מרכז, והחדר קצת פחות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....