חולצה גברית לתינוק.איפה משיגים??

• הוסף לסימניות
וגם לילד בן שנתיים.בב"ב באזור רבי עקיבא.
סחורה טובה ומשובחת.עדיף עם דוגמא בצבע שחור לאורך הכפתורים.
תודה למגיבים.

• הוסף לסימניות
בנים - יש 2 חנויות בר"ע
3 חודשים עד...

• הוסף לסימניות
יש עכשיו סוף עונה

• הוסף לסימניות
נראה לי בפביו, אמור להיות שם כל המידות.
דגמים מדהימים!!! וסחורה מעולה..............

• הוסף לסימניות
בבית שמש וביתר יש את טריפל עם חולצות מהממות וכן רייצל' H

• הוסף לסימניות
גם ב"ביבוש" ברבי עקיבא בבני ברק תמצאי לדעתי.

לגילאים האלה תוכלי למצוא גם ב"קדס" ו"epk" חולצות מכופתרות שהם בעצם בגד גוף עם תיקתקים - ככה התינוק/הפעוט נשאר מסודר כל הזמן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1343906:
גם ב"ביבוש" ברבי עקיבא בבני ברק תמצאי לדעתי.

לגילאים האלה תוכלי למצוא גם ב"קדס" ו"epk" חולצות מכופתרות שהם בעצם בגד גוף עם תיקתקים - ככה התינוק/הפעוט נשאר מסודר כל הזמן...

איפה החנות ממוקמת?אני צריכה כתובת.תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלימלך וולו;1344668:
איפה החנות ממוקמת?אני צריכה כתובת.תודה!

כתובת:רבי עקיבא 114.(מול רפאלי באלכסון)

• הוסף לסימניות
הייתי היום במותגים וילדים(רח' הרב קוק) היו חולצות מהממות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה