דרוש מידע חולצה לבנה מנקסט

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין חולצה לבנה מכופתרת לבנים מנקסט, איזה חולצה יותר מוצלחת בגיזרה הצרה או בגיזרה הרגילה?
וכן, ילד בן 8, לקחת לו מידה 8? המידות תואמות גיל או גדולות מידי?

עוד שאלה:
עשיתי הזמנה לפני יומיים בסכום 121 ש"ח, עכשיו אני רוצה להזמין בסכום 66 ש"ח, איך ניתן לצרף את זה להזמנה הקודמת ע"מ לבטל את דמי המשלוח?
וכן האם במצטבר איני צריכה לשלם מכס? זה יוצא 187 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נדמה לי שכן, אבל תחכי לעוד תגובות כי הרבה זמן לא הזמנתי חולצות לבנות.

• הוסף לסימניות
תקני לפי הגובה של הילד
אני קונה לבן 11 לא גבוה מידה 8
הבגדים די גדולים

• הוסף לסימניות
אני מזמינה בדיוק לפי הגיל, והילדים שלי לא גבוהים בכלל, ממוצע קצת נמוך.
הגיזרה הצרה היא פשוט צרה, מתאימה לרזה במיוחד, ועומדת טוב יותר. אני מעדיפה את הגיזרה הרגילה.

• הוסף לסימניות
לילד בן 8 אני לוקחת מידה 7 ועומד עליו מעולה. ילד בגובה ממוצע רזה אבל לא מדי. לוקחת גיזרה רגילה. האמת שאף פעם לא נסיתי צרה, אולי יהיה מונח יותר טוב

• הוסף לסימניות
באופן כללי בנקסט,
בגילאי החודשים זה קצת יותר גדול מהגיל האמיתי, תמיד קונה מידה פחות
אבל מגיל 3-4 זה תואם גיל פחות או יותר במיוחד בחולצות המחוייטות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה