דרוש מידע חולצה נסגרת עם תיקתקים לשבת

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג חולצות יפות שנסגרות למטה עם תיקתקים לתינוק באופן כללי וספציפי חולצה לבנה עם שרוולים קצרים לשבת

• הוסף לסימניות
אני מצאתי בפונפונים ובפלמינגו בבית שמש
חלק שרוול קצר עם תיק תק
גם בטיפ טופ (אבל שם זה חולצת ריב)
וראיתי אתמול בגאולה חולצה חלקה / עם שרוול סיני אבל אני לא זוכרת איפה :rolleyes:
יש מצב בפוזמק...

• הוסף לסימניות
את מתכוונת חולצות יפות עם צווארון?
שנה שעברה היה בלבינגו
אני קניתי לפני שנתיים משהו מהמם בגולף קידס
וכן ב LUSSO
ראיתי עכשיו בעונה גם בזארה (אולי לא לבן אלא שמנת-קרם)

• הוסף לסימניות
יש לי מידה 12-18 אאל"ט (מידה גדולה)
מה שהיה בגולף לפני שנתיים, חושבת שלא נלבשה מעולם, צווארון תחרה יפה, צבע שמנת.
אם לא תסתדרי, אמכור לך.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המשיבות, אני לא מחפשת עם צווארון ותחרה וכו' אלא חולצה חלקה יפה שאפשר לשים מתחת סרבל שבתי, ובבני ברק

• הוסף לסימניות
קנינו בשילב

• הוסף לסימניות
תודה לכל המשיבות, אני לא מחפשת עם צווארון ותחרה וכו' אלא חולצה חלקה יפה שאפשר לשים מתחת סרבל שבתי, ובבני ברק
יש את זה לחברת בלו וויב
כל חנות שמשווקת אותה יכול להיות שהגיע להם כבר:
באזר שטראוס, טיפ טופ וכו'

• הוסף לסימניות
יש גם בפינת הזול

• הוסף לסימניות
חולצה לבנים?
יש בבמבינו בלב הרמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה