בקשה חולצות בנים מלבושי כבוד

• הוסף לסימניות
בצפניה בירושלים כבר לא מוכרים את אותם חולצות של מלבושי כבוד אלא סחורה אחרת לא ידוע לי האיכות לכן לא קניתי, נדמה לי בסביבות 3 ב-100
נכון אין שם את הסחורה של מלבושי כבוד שהיא מעווווולה

• הוסף לסימניות
אני קניתי היום בצפניה
דבר ראשון תשלחו לשם רק גברים!!!
דבר שני נשאר רק מידות 3,4 10,12
ונכון, זה לא החברה של מלבושי כבוד
עלה לי 40 ש"ח לחולצה

• הוסף לסימניות
מחפשת חולצה מידה 2 שרוול ארוך
אשמח אם יש למישהי
ובקשר למידה, הבן שלי בן 8 וחצי הולך עם מידה 9 ומצוין לו
ורזרוז בן 7 הולך עם מידה 6
כך שלא נראה לי שמידה 10 טובה לילד בן 12

• הוסף לסימניות
מחפשת חולצה מידה 2 שרוול ארוך
אשמח אם יש למישהי
ובקשר למידה, הבן שלי בן 8 וחצי הולך עם מידה 9 ומצוין לו
ורזרוז בן 7 הולך עם מידה 6
כך שלא נראה לי שמידה 10 טובה לילד בן 12
יש לי שני שכנים בני 12 שלובשים 10
תלוי מאד במידות
לכן לי זה לא התאים

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות חולצות מידה5 ומידה 14
בירושלים

• הוסף לסימניות
תודה על פרטי המכירה בנווה יעקב עזר לי מאוד!
שם החולצות עולות 30 ש"ח אבל שווה כל שקל.

• הוסף לסימניות
והבן שלי בן 11.5 לובש מידה 11
בן בן 8 לובש 9
בן בן 7 לובד 7

• הוסף לסימניות
משהי היתה במכירה בנווה יעקב?
אשמח לקבל פרטים מדוייקים יותר
חשוב לי מאוד!!
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה