מעניין לשמוע.להכניס ספוג הפלא יחד עם החולצות, כמובן לרסס באוקסיג'ן +השרייה
2 אבקת אפייה - לשים בתא של האבקה (בתוספת כמובן לאבקת כביסה)בל'עבוסטיות איפה אתן?
אשמח לטיפים לליבון והברקה לחולצות גבריות לבנות.
נראה לי אני ינסה את זה הראשון ,2 אבקת אפייה - לשים בתא של האבקה (בתוספת כמובן לאבקת כביסה)
מלבין בצורה מדהימה את החולצות!!
בכל מכונה 2 אבקת אפייה.
ומוכיח את עצמו. מנסיון.מוצר זמין נגיש וזול בבית,
תודה רבה
כנ"ל2 אבקת אפייה - לשים בתא של האבקה (בתוספת כמובן לאבקת כביסה)
בכל מכונה 2 אבקת אפייה.
הספוג לא מתפורר?להכניס ספוג הפלא יחד עם החולצות, כמובן לרסס באוקסיג'ן +השרייה
אין כמו זה בעולם!!!!2 אבקת אפייה - לשים בתא של האבקה (בתוספת כמובן לאבקת כביסה)
בכל מכונה 2 אבקת אפייה.
זה יודע שאוקסיגן אוכל חולצות (יש חברות יותר ויש חברות פחות),לכן מומלץ לרסס מעט מאודאוקסיגן באמת מלבין מהמם!
אבל אצלי הרס את החולצות בשימוש קבוע. לא מדע מדויק, אבל נראה לי שהצווארונים נשחקו הרבה יותר מהר איתו. אולי כי הייתי משרה איתו?
יש את הטייד לאריגים לבנים בג'ל, או שזה מגיע רק באבקה?אני משתמשת באבקת כביסה טייד, לאריגים לבנים+ אבקת וניש קליה גולד+ נוזל של סנו אוקסיג'ן לבגדים לבנים
יוצא צח כשלג
לא קימים אצלי חולצות שמאפירות וכד'
זה נכון??לא לשים מרכך כביסה כי זה מאפיר את החולצות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים