דרוש מידע חולצות מכופתרות לילדים בנקסט, איך המידות

• הוסף לסימניות
האם צריך לקחת מידה יותר במכופתרות של נקסט?
יש לי בבית חולצה אחת כזאת, והיא נראית קטנה מאוד ביחס למידה
הענין שאני לא זוכרת אם היתה כך מלכתחילה או שהתכווצה מהכביסות, מייבש וכו'
אשמח לשמוע מבעלות נסיון
די דחוף
תודה :)

• הוסף לסימניות
היל שלי די רזים ולא גבוהים, והחולצות תואמות גיל במדויק.
לדעתי כדאי להסתכל בטבלת מידות, ולקחת לפי הגובה של הילד.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
יש קופונים זמינים בנקסט?
ואם אני עושה 2 הזמנות יום אחרי יום יחייבו אותי מכס?

• הוסף לסימניות
תודה,
את רואה הבדל מחולצות טי רגילות ומסריגים?
כן, בחולצות טי וסריגים המידות קצת יותר גדולות. (וגם המידות הולכות בקפיצות של 2 מידות. חולצות מכופתרות יש לכל מידה. אולי לכן ההבדל בגודל המידות)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
יש קופונים זמינים בנקסט?
ואם אני עושה 2 הזמנות יום אחרי יום יחייבו אותי מכס?
א. בנקסט אין קופונים
ב. צריך הבדל של יומיים לפחות, ולפי מה שנקסט אומרים- צריך הבדל של 72 שעות, כלומר שלושה ימים.
זה הרשמי. בפועל קרה שהזמנתי יום אחרי יום והחבילות לא התחברו במכס. זה גם תלוי בקצב היציאה למשלוח,
את יכולה לבדוק בסטטוס של ההזמנה מה קורה איתה ולפי זה לקבל החלטה אם להמר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה