מידע שימושי חולצת דיירפיט

• הוסף לסימניות
למה לא?
זה כמו כל חולצת טריקו
רק מנדף זיעה

• הוסף לסימניות
זה למתנה עם הדפסת תמונה, זה לא לנסיון. רוצה לדעת אם מתאים לפיג'מה לשימוש...

• הוסף לסימניות
זה למתנה עם הדפסת תמונה, זה לא לנסיון. רוצה לדעת אם מתאים לפיג'מה לשימוש...
אף פעם לא שמתי לב שזה 100% פוליאסטר
זה אכן כך
אנחנו מקבלים את החולצות ממקום העבודה לכן לא ניסתי לישון איתם
אם זה מודפס זה כבר אחריות..אולי הלילה אני אלבש ובבוקר נעדכן ;)

קבצים מצורפים

• תווית (Small).jpeg
    תווית (Small).jpeg
    KB 44.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל עוד תגובות למי שמכיר. זה ממש דחוף לי
היות ובשום מקום פוטו לא מצאתי הדפסה על חולצה עם שרוולים ארוכים. ורק בפוטו אחד הציעו לי את החולצה הזו

• הוסף לסימניות
אם זה עבור הניסוי שלי..
לא חשתי בהבדל מחולצת טריקו רגילה
אבל זה היה בחדר ממוזג ונעים

ואם תקני חולצת טריקו שרוול ארוך ותתני רק להדפיס זה לא יהיה טוב?
הם טוענים שהתמונה לא תודפס טוב...
שווה להשקיע 58 שקל ?

• הוסף לסימניות
הם טוענים שהתמונה לא תודפס טוב...
שווה להשקיע 58 שקל ?
מה להגיד ?
אם ההדפסה כל כך חשובה זה לא סוף העולם 58 שקל
וגם אנחנו לקראת חורף ואז זה לא בעיה דריי פיט
כשלא חם לא מרגישים הבדל בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה