חול קינטי - פגשתם? מיששתם? קניתם?

• הוסף לסימניות
מהפרסום של LT.
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, האם זה באמת מוצלח, ולא קטסטרופלי כמו החול הגרגירי המוכר מחוף הים.
אה, וגם כמה זה עולה.

• הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
מנסיון החול הזה הוא אחרי הכל חול ומי שרוצה שהבית שלו יהיה עם הרבה גרגירי חול שיקנה את זה

• הוסף לסימניות
אוי, זה פשוט מוצר גאוני שעוד לא היה כמותו!!

נכתב ע"י efratrutti;1345952:
מנסיון החול הזה הוא אחרי הכל חול ומי שרוצה שהבית שלו יהיה עם הרבה גרגירי חול שיקנה את זה

זה פשוט בלתי הגיוני מה שefratrutti טוענת, כי זה ממש ממש לא גרגירי חול, זה משהו אחר לגמרי, וזה פשוט חלום של כל אמא!

כנראה את מדברת על מוצר אחר, כי חול קינטי הוא חדש חדש בארץ.

מה שכן, כדאי מאד שהשטח יהיה נקי מלכלוכים, כך החול יישאר נקי ובצ'יק אחד אוספים אותו. זה נדבק לגוש אחד.

עד שלא תמששו את זה לא תאמינו איזה מוצר פגז זה! הילדים שלי יוצרים מזה בלי סוף.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
בכל אופן, מה השונה בחול הזה מחול מהגינה?

• הוסף לסימניות
מה המחיר?

ואיפה?

• הוסף לסימניות
זה נשמע יקר!!
1 ק"ג 150 שח??

• הוסף לסימניות
במקום אחר ראיתי 50$ לשתי חבילות של 2.5 ק"ג.

• הוסף לסימניות
הילדים שלי שיחקו בזה לפני כמה ימים ומאד מאד נהנו!! אני ראיתי את זה רק כמה דקות וזה נשמע פגז.

• הוסף לסימניות
יש לעוד מישהי נסיון עם זה?

(תעסוקה לבני 3.5-7.5 שלא מעניין אותם שום משחק!! חוץ מכמה דקות של קליקס...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1368363:
הילדים שלי שיחקו בזה לפני כמה ימים ומאד מאד נהנו!! אני ראיתי את זה רק כמה דקות וזה נשמע פגז.

שחקו איפה? בבית שלך? איך חווית הלכלוך?
הלא זו השאלה המרכזית.
אין ספק שהילדים נהנו מלשחק בחול, אבל מה עם הגרגרים?

• הוסף לסימניות
אחותי, פטדנטית ונקיה מטבעה קנתה את זה, והיא טוענת שזה מדהים, לא מלכלך בכלל, והילדים יושבים שעות בצהריים ומשחקים, ומכניסים לקוביות מגהבלוקס ויוצרים יצירות מדהימות, טירות ועוד..

• הוסף לסימניות
זה מדהים.. מעסיק מאד מאד , במיוחד עם קונים עם זה צורות ותבניות לחול
מבחינת הלכלוך זה הרבה יותר נוח מחול ים, אבל צריך לגדר מראש שטח נקי שמיועד רק למשחק, להוריד נעליים כי אחרי זה בכל הבית הנעליים מפוררות את החול..

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על 1/2 ק' 80 ש'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה