כללי חומר הדרכה - לכללי עיצוב

• הוסף לסימניות
אני צריכה ספרון, אפילו חוברת, שבה מופיעים בקיצור כללי העיצוב.
אסביר את בקשתי - אין לי ענין לדעת איך מפעילים תוכנות, איך בונים פונטים ומה כל סוג של פונט 'מדבר'.
אני צריכה כללים יסודיים בעיצוב ויזואלים. לדוגמה: שאם מעמידים אובייקט (טקסט/תמונה) באלכסון כלפי מעלה, הוא נותן תחושת זרימה/תנועה/מרחב/לא יודעת מה.

מישהו מכיר כזה ספרון? ואם לא ספרון - כתבות/מאמרים וכו'?

תודה מראש
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
בשביל זה כדאי מאד ללמוד עיצוב בצורה מובנית ומסודרת.
ואח"כ כבר תמצאי חומר כתוב בכל פינה.

• הוסף לסימניות
דווקא יש אתרים שונים שמלמדים את זה.
העלו פה לינקים בעבר, אבל אני יודעת שיש בעיה עם החיפוש. הלוואי שיכולתי לעזור :)

• הוסף לסימניות
שאלת את שאלתך בפרום טיפוגרפיה ואני מעתיקה משם את תשובתי:
אני מורה לעיצוב גרפי (כלומר כבקשתך, לא תוכנות אלא עיצוב)
בידי המווווווון חומר כתוב ולא כתוב.
מוכנה לעשות קורס מזורז לקבוצה קטנה באם תרצנה.
מובן שהמשתתפות בקורס יצאו עם יותר מ"ספרון"...
לפרטים לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
הודעה חשובה

בהמשך לתגובתי הקודמת, ובעקבות הפניות שקבלתי.
אכן, נפתחת קבוצה ללימוד עיצוב גרפי.
הלימודים יחלו, אי"ה, השבוע.
בקורס יילמדו בצורה יסודית נושאי העיצוב הגרפי עם דגש על פיתוח החשיבה היצירתית
וכללי העיצוב הנכון בנושאים כגון: קומפוזיציה, קו, צורה, צבע, טיפוגרפיה, מיתוג ונגיעת פרסום.
(הקורס כולו מלווה בחומר כתוב.)
המעוניינות בפרטים נוספים תשארנה מס' טלפון באישי ונשתדל לחזור אליהן בהקדם.

• הוסף לסימניות
סוף סוף מישהו תופש יוזמה!
מעוניינת בפרטים-
03-5780928
אשמח אם תחזרי אלי כדי להצטרף לקבוצה זו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה