דרוש מידע חוסר ביטחון בנהיגה....

• הוסף לסימניות
לא רוצה לפתוח אשכול חדש בשביל שאלה אחת לכן שואלת כאן...
כמה זמן אמור לקחת מאז שהמורה מזמין לי טסט ראשון ועד שאני מקבלת הודעה על מועד הטסט?
הכוונה אם לוקח כמה שעות או מס' ימים?
(יש לי הרגשה שהוא מורח אותי קצת אבל לא מבינה מה המטרה לכן שואלת...)
זה תלוי באיזה עיר
אני בירושלים לקח לי כל פעם חודש מההזמנה עד הטסט ואני לא הייתי היחיד שככה מחכה

• הוסף לסימניות
שולחת לך קישור באישי.
נראה לי שנכנסת לאיזור האישי הכללי של האתר-אליו צריך להירשם.
רק נוודא: כתבת את הטלפון אליו נשלח לך הסמס לטסט?
נכנסתי לברוש.
כתבתי את הטלפון אליו אמור להשלח לי sms רק שעדיין לא נשלח אלי...
יכול להיות 'המורהעדיין לא הגיש לי בקשה לטסט ולכן אני לא מופיעה?

• הוסף לסימניות
אני בירושלים לקח לי כל פעם חודש מההזמנה עד הטסט ואני לא הייתי היחיד שככה מחכה
בעבר היו מחכים לטסט גם ארבעה חודשים.
בתקופה האחרונה זמן ההמתנה הוא עד שבועיים.
(בדקתי כעת גם באתר...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@ציפורת הנפש
איך הוא עבר טסט ועוד בטסט שני?
כנראה שהוא לא נוהג כל כך גרוע כמו שנדמה לכם....
אי אפשר להתווכח שיש נהגים שגם אחרי 10 שנות נהיגה הם זוועה! ואין הוכחה מטסט כי ב 20 דק' מבחן הצליחו לצבור ריכוז או שהטסטר איבד אותו לפניהם.....
טסט זה 50%מזל ו50% מיומנות...
יש הרבה שעברו כשהם פשוט לא יודעים לנהוג, שבמקרה קיבלו מסלול קל עם חניה קלה ואולי אפילו בלי וכך עברו...
יש לי חבר שקיבל ברקס ועבר...
אין בזה שום צדק, יש בזה הרבה מזל. זה גם מאוד תלוי בטסטר. (על איזה צד הוא קם היום וכאלה...)

• הוסף לסימניות
כמה שאת צודקת אני יושבת ליד בעלי ובתחילה כל כמה שניות היתה צעקה ממני
עד שהוא הסביר לי שזה מפריע לו בריכוז וחס וחלילה יכולה להיות תאונה (באמת היתה)
מאז אני פשוט שותקת וכל הדרך מתפללת במיוחד בבין עירוני

• הוסף לסימניות
וויז בהחלט מיקל על הנסיעה (אבל גם איתו אפשר לטעות בכביש צריך לדעת לקרוא אותו..)
קופצת על האשכול
אני נהגת חדשה , נוהגת ב"ה מצוין, אבל לא מעיזה לנהוג בלי וויז במקומות לא מוכרים, ומתבלבלת ממנו קבוע, רק לי הוא לא ברור?
איך לומדים לקלוט אותו? (אני מדברת בעיקר על פניות...)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
אני נהגת חדשה , נוהגת ב"ה מצוין, אבל לא מעיזה לנהוג בלי וויז במקומות לא מוכרים, ומתבלבלת ממנו קבוע, רק לי הוא לא ברור?
זה מגיע עם הזמן
וגם אני שנוהגת כבר כמה שנים
למקומות רחוקים ולא מוכרים יש לי תמיד פרפרים בבטן שאני נוסעת לבד , כמובן עם וייז

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
בדיוק בימים האחרונים התחלתי לנסוע עם וויז חדש אחרי שתמיד נסעתי רק למקומות מוכרים
תראי, פשוט לעשות את זה!!
התבלבלתי כמה פעמים בפניות וחזרתי הביתה הרבה אחרי התכנון
אבל אני מנחמת את עצמי שככה זה בסוף אני אדע טוב!
שימי לב בעיקר כמה מטרים הוא אומר שיש עד הפניה, לי זה עזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה