חוף נתניה

• הוסף לסימניות
כרגע אנשים יורדים לחוף, ללא מציל.

• הוסף לסימניות
יש גם ליד חוף משפחות נראה לי שזה באווירה חרדית, אמנם אני לא יודע מה דעת ההלכה וההשקפה בנושא.

• הוסף לסימניות
זה לא חוף מוכרז. אין שם מציל.
אנשים יורדים לשם על דעת עצמם

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם זה חוף שמתאים להסתובב שם עם בנים בגיל 5 רק כדי להרטיב קצת הרגליים.. לא על מנת להיכנס ?
או שיהיו שם בעיות של פריצות.
אשמח לשמוע ממי שמכיר
ואם יש חוף דומה בת"א זה יעזור מבחינת הקירבה
תודה

• הוסף לסימניות
מה זה אומר "ליד" , איך מגיעים ?
תודה
יורדים מהאוטובוס בתחנה מרכז רפואי לניאדו/ילדים, וחוזרים אחורה לכביש הראשי, עוברים את הכביש לטיילת, פונים שמאלה עד שרואים מדרגות לחוף המוכרז, יורדים שם ולפנישנכנסים לחוף פונים ימינה מאחורי הגדר עד שהיא נגמרת ויש שם חוף לא מוכרז.
הייתי שם כמה פעמים והיו שם רק בחורי ישיבות

• הוסף לסימניות
בחוף של צאנז אין עדיין מציל ולכן הוא לא נפרד.
הוא הופך להיות חוף נפרד כשנפתחת עונת הרחצה ויש מציל.
בד"כ זה בסוף החודש הרביעי/תחילת חמישי (תחילת חודש אייר)

• הוסף לסימניות
יורדים מהאוטובוס בתחנה מרכז רפואי לניאדו/ילדים, וחוזרים אחורה לכביש הראשי, עוברים את הכביש לטיילת, פונים שמאלה עד שרואים מדרגות לחוף המוכרז, יורדים שם ולפנישנכנסים לחוף פונים ימינה מאחורי הגדר עד שהיא נגמרת ויש שם חוף לא מוכרז.
הייתי שם כמה פעמים והיו שם רק בחורי ישיבות
גם עכשיו צנוע שם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה